Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Dr. W.Wodarg: «Γίνονται πειραματισμοί με ανθρώπους - Αυτό το εμβόλιο είναι ρώσικη ρουλέτα»
«Η βιοτεχνολογία στοχεύει στο να αλλάξει τον πλανήτη και τους ανθρώπους»


Ο Γερμανός γιατρός, Dr. Wolfgang Wodarg, προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για τον εμβολιασμό και στο πώς αυτός συνδέεται με τους εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους που σημειώνονται παγκοσμίως τον τελευταίο χρόνο.

«Γίνονται πειραματισμοί με ανθρώπους και οι άνθρωποι δεν συναινούν σε αυτό… αυτό συνέβη πριν, στηv Γερμανία, και οδήγησε στη Δίκη της Νυρεμβέργης», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Γερμανός γιατρός, επιδημιολόγος και πρώην βουλευτής του γερμανικού κοινοβουλίου με τους σοσιαλδημοκράτες του SPD, Dr. Wolfgang Wodarg.Ισχυρίστηκε ότι μεμονωμένες παρτίδες των εμβολίων κατά του Covid έχουν εξαιρετικά διαφορετικά επίπεδα τοξικότητας. Ορισμένες παρτίδες έχουν επίπεδα τοξικότητας έως και 3000 φορές περισσότερες από άλλες παρτίδες – με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους. Κατά συνέπεια, η απόφαση για εμβολιασμό μπορεί να μοιάζει με ένα παιχνίδι ρώσικης ρουλέτας.

Ο διάσημος γιατρός δεν σταματά εκεί και διατείνεται πως οι φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν τα «εμβόλια» χρησιμοποιούν σκόπιμα διαφορετικές δόσεις για να πειραματιστούν σε πολίτες. Ισχυρίζεται ότι οι παρασκευαστές ενεργούν σε συντονισμό και πως η βιοτεχνολογία στοχεύει στο να αλλάξει τον πλανήτη και τους ανθρώπους!PRONEWS.GR
27.1.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget