Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σείεται ακόμα και η Σουηδία των σχεδόν μηδενικών απαγορεύσεων από τις αντιδράσεις και τις διαδηλώσεις κατά Covid Pass!
Η Σουηδία των σχετικά ελάχιστον περιορισμών και απαγορεύσεων, όχι μόνο σήμερα που ανακοίνωσε την κατάργησή τους, αλλά από το 2020 όταν εμφανίστηκε ο Covid-19 σείεται από τις διαδηλώσεις χιλιάδων πολιτών κατά των όποιων περιορισμών των ελευθεριών τους,


Σήμερα 20.000 πολίτες στην Στοκχόλμη και 5.000 στο το Γκέτεμποργκ βγήκαν στους δρόμους και διαδήλωσαν κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού (υπενθυμίζεται ότι το ολοκληρωτικού τύπου μέτρο το είχε προτείνει ο Κ.Μητσοτάκης ή καλύτερα είχε βάλει τον Κ.Μητσοτάκη το Βερολίνο να το προτείνει για να έχει η Γερμανία που το υιοθέτησε αμέσως «καθαρά χέρια»).


Το κίνημα Frihetsrörelsen (στα αγγλικά: κίνημα ελευθερίας), σαρώνει όλη τη χώρα και πλέον η σουηδική κυβέρνηση απλά αναμένει να καταργηθούν την άλλη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε, όλοι οι σημαντικοί περιορισμοί για να αναχαιτιστεί η αντίδραση των πολιτών.


Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Norrmalmstorg της Στοκχόλμης για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους και στη συνέχεια προχώρησαν προς το Sergels torg. Οι διαδηλωτές φώναζαν «Ja till frihet, nej till vaccinpass» («Ναι στην ελευθερία, όχι στο πάσο του εμβολιασμού»). Όπως ανακοίνωσε ο Fahlström το απόγευμα, η διαδήλωση ήταν σε μεγάλο βαθμό ειρηνική, μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί αναταραχή.PRONEWS
24.1.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget