Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Νέα Σχολή Διαιτησίας ποδοσφαίρου Πιερίας Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες - Έγιναν οι γραπτές εξετάσεις Ολύμπιο Βήμα
Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας ολοκλήρωσε τον κύκλο της Νέας Σχολής Διαιτησίας ποδοσφαίρου με τις γραπτές εξετάσεις που έγιναν στην αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας προκειμένου οι υποψήφιοι διαιτητές να απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις που τους τέθηκαν ώστε “πάρουν” το χρίσμα.

Ο επίσημος απεσταλμένος απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Τάσος Χριστοδούλου που είναι Εθνικός Εκπαιδευτής Διαιτησίας ήταν ο επικεφαλής των γραπτών εξετάσεων που έγιναν σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας και πιο συγκεκριμμένα τον Πρόεδρο κ. Ευθυμιάδη Δαμιανό, τον Αντιπρόεδρο Λέφα Γρηγόρη, το μέλος Σκούφα Σπύρο, παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣ Πιερίας κ. Τόκα Αστέριου και μελών του Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Ν. Πιερίας.

Οι υποψήφιοι που έδωσαν εξετάσεις ήταν οι:

Σεσέντος Στέφανος, Ραντάνι Άγγελος, Ντουράκογλου Διονύσης, Μπίνιας Ελευθέριος, Λιάκος Δημήτρης, Αδαμαντίδης Αλέξανδρος, Λέφας Βασίλειος, Πουρσανίδης Χαρίλαος – Δωρόθεος.

Οι εξεταζόμενοι πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις και θα ενσωματωθούν στην δύναμη των διαιτητών της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ΕΔ/ΕΠΣ Πιερίας καλωσορίζει τους νέους διαιτητές

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της γραπτής δοκιμασίας των διαιτητών της νέας σχολής διαιτησίας τους καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Διαιτησίας και τους εύχεται πρωτίστως να είναι υγιείς και να έχουν δύναμη ψυχής προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο λειτούργημα το οποίο καλούνται να υπηρετήσουν.
Εκ της Επιτροπής Διαιτησίας


ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ
11.1.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget