Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Νέες δηλώσεις του Χατζηαγγελάκη για τη φάρσα με την βόμβα – “Δεν ξέραμε κάτι” λέει συνάδελφός του
«Δεν έκανα καμία φάρσα. Δεν ήξερα κάτι. Ανησύχησα, αλλά λύθηκε γρήγορα», δηλώνει ο Σταύρος Καλλίγας, ένας εκ των συναδέλφων του Σπύρου Χατζηαγγελάκη στο θέατρο όπου έγινε η φάρσα για την τοποθέτηση βόμβας.

Ο ίδιος ο ηθοποιός τόνισε στην κάμερα του “Happy Day”: “Όλοι στις εποχές που ζούμε κάνουμε κάποιες πλάκες. Άλλες φορές επιτυχημένες, άλλες φορές αποτυχημένες. Η πλάκα κρίνεται από τον αποδέκτη και από το αποτέλεσμα. Αλλά όταν η πλάκα και το αποτέλεσμά της ξεφεύγει από τα στενά όρια του κύκλου των ανθρώπων που την κάνεις και καλείται η αστυνομία, σταματάει η πλάκα και είναι σοβαρό. Ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες. Το τηλεφώνημα δεν έγινε στην αστυνομία, για αυτό βγήκα αμέσως να τους ενημερώσω. Πέρασα μια πολύ ωραία και ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά”.

Ο ηθοποιός δεν θέλησε να σχολιάσει εκ νέου αν γνώριζαν οι υπόλοιποι συνάδελφοί του για την φάρσα με την βόμβα ή όχι.

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Τι λέει για το τηλεφώνημα για βόμβα στο θέατρο που εργάζεται

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο facebook, o ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης απολογήθηκε και εξήγησε τι συνέβη το βράδυ της πρωτοχρονιάς στο θέατρο όπου εργάζεται, λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, καθώς τηλεφώνησε στους εργαζομένους του θεάτρου και τους είπε πως “υπάρχει βόμβα”. Ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, οι οποίες κατέφθασαν στο θέατρο και ζήτησαν από τους θεατές να εκκενώσουν τον χώρο.

Τότε, ο ηθοποιός είπε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος πήρε τηλέφωνο, θέλοντας να κάνει πλάκα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ηθοποιό, ο οποίος πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων. Τελικά, ο ηθοποιός με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος την Κυριακή.

Στην δημοσίευσή του στο Facebook o Σπύρος Χατζηαγγελάκης έγραψε ότι πρόκειται για “μια πλάκα μεταξύ συνεργατών που εξελίχθηκε σε τραγελαφικό γεγονός” και ζήτησε μία “τεράστια συγγνώμη” τόσο από την παραγωγή όσο κι από τους θεατές.
“Επέλεξα μέσα από εδώ και μόνο, το προσωπικό μου προφίλ να σας πω δυο λόγια για την ιστορία που ίσως ακούσατε.

Μια αθώα φάρσα παρέα με τον υπόλοιπο θίασο της παράστασης που συμμετέχω προς τους υπόλοιπους εργαζόμενους του ίδιου θεάτρου – μια πλάκα μεταξύ συνεργατών – που εξελίχθηκε σε τραγελαφικό γεγονός.

40 λεπτά πριν την παράσταση μας , την ημέρα της πρωτοχρονιάς, όλοι μας μέσα σε αυτό που λέμε γιορτινό και ανάλαφρο κλίμα, εγώ και οι υπόλοιποι ηθοποιοί βρισκόμασταν στη σκηνή. Μεταξύ άλλων αστείων έπεσε η ιδέα σαν δεκαπεντάχρονα να κάνουμε μια πλάκα στα παιδιά που ήταν στην υποδοχή , στον πρώτο όροφο και συγκεκριμένα στο ταμείο.

Έτσι πήρα την πρωτοβουλία να εκτελέσω με τον πιο γραφικό/γλαφυρό τρόπο το περίφημο «τηλεφώνημα για βόμβα». Έκανα λοιπόν ως όφειλα την φωνή του μπαμπούλα και είπα πολλές φορές τη λέξη «βόμβα» καθώς γελούσαμε. Το τηλέφωνο έκλεισε και περιμέναμε να κατέβουν κάτω τα παιδιά καθώς ήταν σίγουρο για μας ότι με είχαν καταλάβει.

Αντί για τα παιδιά , σε είκοσι λεπτά , εμφανίστηκε έξω από το θέατρο μια μεγάλη ομάδα αστυνομικών δυνάμεων. Εκείνη τη στιγμή ήταν που ενημερωθήκαμε και εμείς απ’ τον υπεύθυνο του θεάτρου ότι κινδυνεύουμε και πρέπει να αποχωρήσουμε γιατί υπάρχει βόμβα στο θέατρο. Αντανακλαστικά έτρεξα σοκαρισμένος να εξηγήσω στην αστυνομία τι είχε συμβεί, να αναλάβω την ευθύνη με στόχο να λήξει το σήμα και να μην υπάρξει περαιτέρω κινητοποίηση και ταλαιπωρία.

Μαζί μου έτρεξε και όλος ο θίασος , αδυνατώντας να κατανοήσουμε τη διάσταση που πήρε η βλακώδης φάρσα βλέποντας αυτήν την εικόνα.

Ενώ προφανώς καθησυχάστηκαν αμέσως όλες οι πλευρές και κατάλαβε η αστυνομία ότι πρόκειται για εσωτερική φάρσα προθυμοποιήθηκα να ακολουθήσω όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες με σκοπό να μην επιβαρυνθεί κανένας άλλος.

Έτσι οδηγήθηκα στο Α.Τ όπου και πέρασα την πιο ιδιαίτερη πρωτοχρονιά της ζωής μου καθώς έμεινα εκεί όλο το βράδυ.

Αντιλαμβανόμενος το παράλογο του πράγματος και ταυτόχρονα την ταλαιπωρία που υπέστησαν εξαιτίας μου οι αστυνομικές αυτές δυνάμεις θεώρησα χρέος μου να τους προσκαλέσω στην παράσταση , όπως κι έκανα.

Και μιας και μιλάμε για ταλαιπωρία θα ήθελα να ζητήσω μια τεράστια συγνώμη από την παραγωγή του θεάτρου και τους θεατές μας, κυρίως για αυτούς που είχαν προλάβει να προσέλθουν, που μας τιμούν με την παρουσία τους αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς για όλους τους καλλιτέχνες και τα θέατρα.

Κλείνοντας ,νομίζω όφειλα να δώσω εξηγήσεις, εφόσον έστω και τρεις μέρες μετά απασχόλησε η ιστορία αυτή ως «θέμα» , μπορείτε να κρίνετε όπως θέλετε αυτήν την αποτυχημένη εφηβική φάρσα αλλά παρακαλώ ας μην πιάνει μια θέση στην επικαιρότητα ανάμεσα σε τόσο πραγματικά σοβαρές ειδήσεις, ούτε να κλέβει το χώρο της επικαιρότητας που αναλογεί στον κλάδο μου που παλεύει να ισορροπήσει σε ένα τεντωμένο σκοινί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά”, έγραψε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


ENIKOS.GR

5.1.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget