Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Κωσταντινιά Ντέμου “Μακεδόνισσα” : Η Ελλάδα δεν χρειάζεται άλλους επαγγελματίες πολιτικούς.
Της Κωσταντινιάς Ντέμου

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται άλλους επαγγελματίες πολιτικούς.
Άτομα εντελώς ανίκανα, με μοναδικό σκοπό την προσωπική τους ευημερία και “κοινωνική καταξίωση”, οδήγησαν την χώρα στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα και συνεχίζουν ανενόχλητοι το δολοφονικό έργο τους.


Δημιούργησαν ένα σύστημα το οποίο πρέπει να ξεριζωθεί από τις ρίζες του για να αλλάξει το ρου της ιστορίας των Ελλήνων .

Καλυμμένοι πίσω από το ισχύον Σύνταγμα που οι ίδιοι το κουρέλιασαν , καθημερινά πατάνε την σκανδάλη, τουφεκίζοντας πισώπλατα έναν λαό που αιμορραγεί οικονομικά και ψυχικά.


Συνομιλώ με κόσμο φοβισμένο, τσακισμένο, αδύναμο να χαμογελάσει, σκεπτόμενο μόνο την οικονομική καταστροφή που συνεχίζεται και την αμφιβολία θα ζήσει ; δεν θα ζήσει ; με τόσες δόσεις υποχρεωτικού μπολιασμού .

Η απόλυτα επιτυχημένη επικοινωνιακή πολιτική, ενός οργανισμού χωρίς χώρα, με την εύνοια των πολιτικών δυνάμεων της χώρας μας, μέρα τη μέρα οδηγεί τον λαό στην υστερία , την απόγνωση και πολλοί καταφεύγουν στην αυτοχειρία .

Όταν ο πολίτης βομβαρδίζεται σε καθημερινή βάση, την μείωση των μισθών και συντάξεων, για τις αυξήσεις των ΔΕΚΟ, για τις απολύσεις για την αύξηση της ανεργίας,
Τότε ,δεν μπορεί να αντιληφθεί το πραγματικό πρόβλημα που υφίσταται, ούτε του αφήνουν καν την δυνατότητα να βρει την λύση στο πρόβλημά του .

Βλέπεις εδώ και 10ετία του έχει ασκηθεί η θεωρεία του ΄Οργουελ
Έχει μπει στο σπήλαιο του Πλάτωνα και βλέπει μόνον την σκιά του !
Θολώνει το μυαλό του , δεν υπάρχει καμία άλλη σκέψη, παρά μόνον πως θα βρει τα αναγκαία για την οικογένειά του…


Η αναγκαιότητα και το μήνυμα της ριζικής συνταγματικής αλλαγής, όπου προσωπικά θεωρώ ότι είναι η λύση που θα οδηγήσει την χώρα έξω από το αδιέξοδο που βρίσκεται, πρέπει να μεταφερθεί άμεσα και με απόλυτη σαφήνεια στον πολίτη από το ένα άκρο της Ελλάδος ως το άλλο.

Ο λαός είναι ικανός με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες να αλλάξει την σημερινή τάξη πραγμάτων.

Αρκεί να κατανοήσει την δύναμή του.
Αρκεί να ατενίσει το μέλλον με ελπίδα.

Αρκεί να αναλογιστεί και να καταλάβει ότι τα φωτεινά γράμματα της ιστορίας γράφονται μόνο από τον ίδιο .


Όλοι οι προεδρεύοντες των κομμάτων προεκλογικά, ζητούν από τον λαό το ίδιο πράγμα με ακριβώς τις ίδιες λέξεις :
” Ζητώ την εντολή του λαού για να ..να…” …
“Εάν μου δώσει εντολή ο λαός θα…θα…”

“Καλώ τον ελληνικό λαό να μου δώσει την εξουσία για να κυβερνήσω τον τόπο “
Και ΕΣΥ Ελληνικέ λαέ κάθε φορά, έχεις μνήμη χρυσόψαρου και ψηφίζεις τους δημίους σου … Θέλεις “η δεν θέλεις κρέμασμα στο Σύνταγμα;;

Κωσταντινιά Ντέμου
” Μακεδόνισσα “₪₪₪₪₪₪₪₪ 📷 📷

triklopodia.gr
12.1.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget