Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μουστάρδας






Υλικά

1 κιλό χοιρινές μπριζόλες
2 μεγάλα κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
3 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
500 ml ζεστό νερό
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σκεπάζουμε τις μπριζόλες με διάφανη μεμβράνη και τις χτυπάμε να λεπτύνουν με το ειδικό εργαλείο.Αν θέλουμε το λέμε και στον χασάπη μας να το κάνει.
Τις αλατοπιπερώνουμε και απ τις 2 πλευρές.Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια.
Βάζουμε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις μπριζόλες και από τις 2 πλευρές γύρω στα 8-10 λεπτά.

Τις βγάζουμε απ το τηγάνι.

Χαμηλώνουμε την φωτιά, ρίχνουμε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι 3-4 λεπτά.
Ρίχνουμε 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και το σκόρδο λιωμένο.Σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε την μουστάρδα, το αλεύρι και ανακατεύουμε.Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά.
Ρίχνουμε 100 ml ζεστό νερό.Μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστεί.Ρίχνουμε άλλα 100 ml ζεστό νερό και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστεί.


Ρίχνουμε ξανά άλλα 100 ml ζεστό νερό και σε αυτό το σημείο προσθέτουμε τις μπριζόλες.
Ρίχνουμε πάλι άλλα 100 ml ζεστό νερό σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε 10-12 λεπτά.
Προσθέτουμε τα τελευταία 100 ml σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Συνοδεύουμε με ρύζι η πατάτες βραστές.

Καλή επιτυχία!!!!!!

ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ
25.1.22
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget