Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο πρώτος αθλητής του Ν.Ο.Κατερίνης που περνάει τον Ατλαντικό!!!
Ο Κώστας Ντιτσιόπουλος παλιός Ιστιοπλόος πρωταθλητής του ΝΟΚΑΤ ( και νυν του Ν.Ο.Θ) στις κατηγορίες optimist και 470 αυτήν την στιγμή περνά τον Ατλαντικό Ωκεανό σε ένα Ιστιοπλοϊκό αγώνα σκαφών (μέχρι στιγμή είναι 6ος σε 44 σκάφη).

Ο αγώνας ξεκίνησε από τα Grand Canaria στις 9/1 και τερματίζουν μάλλον την Κυριακή πρωί στην St Lucia της Καραϊβικής !!

Ήδη είναι στην 18 ημέρα non stop στον Ατλαντικό Ωκεανό διανύοντας ήδη πάνω από 2500 μίλια!!

Έτσι λοιπόν ο Κώστας Ντιτσιόπουλος γίνεται ο πρώτος Ωκεανοπόρος επίσημα του Ν.Ο.Κατερίνης !!!Οι φώτο είναι live https://yb.tl/arcjan2022 δείχνοντας μας, το που βρίσκεται αυτήν την στιγμή το Ελληνικό πλήρωμα με το σκάφος "Neverland" .

Πλήρωμα του ιδιόκτητου αγωνιστικού σκάφους (Σημαία Μάλτας) του Α. Μεντεκίδη "Neverland" είναι ο Κώστας Ντιτσιόπουλος Αλέξανδρος Δραγούτσης, Χριστόφορος Πριτσούλης και Λάζαρος Τσιγκάκος (αθλητές του ΝΟΘ).

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κατερίνης τους εύχεται καλές θάλασσες μέχρι την επίτευξη του στόχου τους !!
Go Greece !!!


ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ
30.1.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget