Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο Β. Αγιαννίτης πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων Κατερίνης
Στις 03.01.2022 πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύγκληση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εστιατόρων, Ψητοπολών & συναφών επαγγελμάτων Κατερίνης, με κύριο αντικείμενο την κατανομή αξιωμάτων.

Τα αποτελέσματα της κατανομής ανέδειξαν το νέο Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.


Με χαρά ανακοινώνουμε την νέα σύνθεση:

Πρόεδρος: Αγιαννίτης Βασίλειος (MobyDick Pub)
Αντιπρόεδρος: Καραβιδές Δημήτριος (Σχάρα / Λεμόνι)
Γενικός Γραμματέας: Μαργαρίτης Δημήτριος (Crepaland & Mooven)
Ταμίας: Κασιτερόπουλος Γεώργιος (Cafe Καφέ & Coffee ID)
Μέλος: Κρεμέτης Χαράλαμπός (Σουπάδικο Κρεμέτης)
Μέλος: Αδαμίδης Θεοδόσιος (Μέλαθρον)
Μέλος: Τσιουδάκης Αθανάσιος (Ψηλορείτης)

Αναμένεται η συνάντηση με το απερχόμενο Δ.Σ. ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία παράδοσης/παραλαβής των αρμοδιοτήτων.

Διανύουμε την πιο δύσκολη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του κλάδου και θα πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε για τις δυσκολίες που μας βασανίζουν.

Η αναδιάρθρωση του κλάδου είναι πιο επιτακτική από ποτέ και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει ενωμένοι να χαράξουμε την νέα πορεία του.

Το νέο Δ.Σ. θα εκπροσωπήσει τον δήμο Κατερίνης στις πανελλήνιες συναντήσεις των συναδέλφων καθώς και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων – ΠΟΕΣΕ που αποτελεί το ανώτατο θεσμικό όργανο του κλάδου. αναρτήθηκε 
9.1.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget