Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Μου προσέφεραν ένα ποτό και έχασα συνείδηση - Θυμάμαι από πάνω μου δυο άνδρες - VIDEO
Συγκλονιστικά είναι τα όσα καταθέτει η 24χρονη Γεωργία που μίλησε για πρώτη φορά για τα όσα εφιαλτικά βίωσε την παραμονή της Όρωτοχρονιάς στη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπου, όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες. Η νεαρή κοπέλα έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της, μίλησε για τα όσα δύσκολα έχει βιώσει στη ζωή της αλλά και για το πάρτι στο οποίο βιάστηκε. Μίλησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για το πώς βρέθηκε εκεί, πώς «έχασε ξαφνικά την γη κάτω από τα πόδια της» μετά από ένα ποτήρι σαμπάνιας που της πρόσφεραν αλλά και όσα ακολούθησαν.


Όπως έχει δηλώσει και στις έως τώρα καταθέσεις της η κοπέλα τόνισε ότι είχε πιει ήδη αλκοόλ από πριν και δεν γνώριζε κανένα στο πάρτι εκτός από τον διοργανωτή και ακόμα ένα άτομο. Η ίδια αποχώρησε από το πάρτι αλλά καθώς δεν ήταν σε θέση να γυρίσει στο σπίτι της καθώς δεν έβρισκε ούτε το αυτοκίνητό της επικοινώνησε με το άτομο που έκανε το πάρτι ο οποίος της ζήτησε να επιστρέψει στο δωμάτιο και της είπε ότι θα την βοηθήσει.

Εκείνη όμως έκλεισε δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο για να κοιμηθεί, όμως ενώ πήγαινε προς τα εκεί τρεις άνδρες την σταμάτησαν στον διάδρομο για να κοιμηθεί σε άλλο δωμάτιο. Η ίδια τόνισε ότι θυμάται ελάχιστα πράγματα και έχει ελάχιστε μνήμες από όσα συνέβησαν αφότου έκλεισε και πλήρωσε το δωμάτιο. Τόνισε επίσης πως δεν είχε καμία συνείδηση και ότι δεν συναίνεσε σε τίποτα από όσα έγιναν. «Δεν είχε τη δύναμη να το αποτρέψω, δήλωσε».

Η πρόσκληση για το πάρτι


Η 24χρονη Σοφία κατονόμασε τον Μάνο Π. ως τον άνθρωπο που την προσκάλεσε στο πάρτι του ξενοδοχείου και δήλωσε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και στο zougla.gr, ότι τον γνωρίζει «εδώ και δύο-τρία χρόνια». Ήταν πελάτισσα σε καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης που σύχναζε και μετά έγιναν φίλοι. «Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν είχαμε βγει ποτέ, αλλά τον εμπιστευόμουν λόγω της καφετέριας, μας πρόσεχε, μας συμπεριφερόταν σωστά και θεώρησα ότι μπορούσαμε να είμαστε και φίλοι», σημείωσε και πρόσθεσε ότι είχε και στο παρελθόν προσκληθεί σε πάρτι από τον 27χρονο και σε μερικά από αυτά πήγε χωρίς, όμως, να παρατηρήσει κάτι περίεργο.

Αναφορικά με την πρόσκληση για το πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου, η ίδια δήλωσε ότι της έγινε ενώ βρισκόταν στο καφέ «Αχίλλειον». Εκεί ο Μ. Π. τής το πρότεινε, λέγοντάς: «Πάρε μια φίλη σου να έρθεις».
Τι έγινε στο πάρτι: Το αλκοόλ και το ποτήρι σαμπάνια που της προσέφερανΗ Σοφία σημείωσε πως κατά την παραμονή Πρωτοχρονιάς βρισκόταν σε άλλο σπίτι αλλά είχε πολλές κλήσεις και μηνύματα από τον συγκεκριμένο άνδρα. Έτσι αποφάσισε να πάει στο πάρτι με μια 17χρονη φίλη της γιατί το θεωρούσε «προσβολή» εάν δεν πήγαινε. Η καταγγέλλουσα δήλωσε πως είχε ήδη πιει αλκοόλ, καθώς βρισκόταν στο σπίτι του εργοδότη της.Ο άνδρας όταν έμαθε ότι τελικά εκείνη θα πήγαινε στο πάρτι του ξενοδοχείου, της είπε: «Θα πεις έναν αριθμό στη ρεσεψιόν και θα έρθεις σε ένα άλλο δωμάτιο. Ούτε αναρωτήθηκα, ούτε τίποτα και έτσι και έκανα», όπως δήλωσε η 24χρονη. Η κοπέλα ανέφερε πως τα άτομα στο πάρτι ήταν πολλά, όμως «δεν είχε την αντίληψη» να καταλάβει ούτε τον αριθμό των παρευρισκόμενων ούτε τι έκαναν σε αντίθεση με τη φίλη της.

«Υπήρχαν γύρω στα 15 με 17 άτομα και υπήρχαν και άλλες κοπέλες. Ήταν περισσότερες οι κοπέλες, λιγότεροι οι άνδρες. Δεν συστηθήκαμε με κανέναν. Δεν γνώριζα κάποιον εκτός από τον Μάνο και ακόμα ένα παιδί, το οποίο ήρθε να γνωριστούμε μέσω μιας γνωστής μου που βρήκαμε στο πάρτι. Ήταν μόνες μας, τρία κορίτσια σε μια γωνία και αποφασίσαμε να απέχουμε από όλο αυτό. Ήταν φανερό πως δεν ήμασταν και ευχαριστημένες με το πάρτι και είπαμε να καθίσουμε μισή με μια ώρα, να πιούμε ένα ποτό και να φύγουμε».

Η 24χρονη είπε ακόμα πως «ήπιε δύο ποτήρια σαμπάνιας που τα έβαλε εκείνη» και σημείωσε πως της πρόσφεραν ακόμα ένα, που αν το ήπιε αν και δεν το έβαλε αυτή. Ξαφνικά, όπως δήλωσε «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της». «Αποφασίσαμε να φύγουμε αλλά δεν έβρισκα το αμάξι μου - Έκλεισα δωμάτιο για να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο».Η 17χρονη φίλη της καταγγέλλουσας αντιλήφθηκε πως η 24χρονη δεν ήταν καλά και έτσι οι δύο κοπέλες μαζί με τη γνωστή του έφυγαν. Η 24χρονη τόνισε πως τον μόνο που χαιρέτησαν, ήταν «ο άνθρωπος που μας κάλεσε στο πάρτι, δηλαδή ο Μάνος».Οι φίλες της έφυγαν και εκείνη προσπαθούσε να βρει το αυτοκίνητό της αλλά δεν μπορούσε καθώς ήταν ζαλισμένη. Στο μεταξύ, μια από τις δύο κοπέλες που ήταν στο πάρτι μαζί με την καταγγέλλουσα, της τηλεφώνησε για να δει την κατάστασή της, και η 24χρονη της είπε πως «επικοινώνησε με τον Μάνο, ο οποίος θα τη βοηθήσει και θα της πει πού να πάει».Η νεαρή κοπέλα επικοινώνησε όντως με άνδρα. Δεν ήταν σε θέση ούτε σε θέση να ψάχνει ταξί, ενώ δεν ήθελε να ανησυχήσει τους δικούς της. Πάντως, η 24χρονη έκλεισε μόνη της ένα δωμάτιο στο εν λόγω ξενοδοχείο τον αριθμό του οποίου δεν θυμάται πλέον. Τη στιγμή όμως που πήγαινε στο δωμάτιο που έκλεισε ο Μ. επικοινώνησε μαζί της. Όμως εκείνη του ξεκαθάρισε ότι «θα κοιμόταν σε ένα δωμάτιο που είχε κλείσει και είχε πληρώσει», όπως σημείωσε στη συνέντευξή της.
Την σταματήσαν στον διάδρομο τρεις άνδρεςΤότε προέκυψε ακόμα ένα τηλεφώνημα, το οποίο όπως η κοπέλα έμαθε την επόμενη ημέρα, ύστερα από την καταγγελία της στην Αστυνομία, έγινε «από τον βιαστή της, δηλαδή από το άτομο που παραδέχθηκε την πράξη του, ήταν ένας από τους πολλούς». Το τηλεφώνημα έγινε από άνδρα που δεν γνώριζε «ούτε καν ονομαστικά», όπως υπογράμμισε, και εκείνος πήρε τον αριθμό της από τον άνδρα που την είχε προσκαλέσει στο πάρτι.Η 24χρονη, όπως είπε και στις καταθέσεις της, δήλωσε ότι είχε συνάντηση με τρεις άνδρες σε διάδρομο του ξενοδοχείου. Εκείνοι προσπάθησαν να την πείσουν -όπως υποστήριξε- να αφήσει το δωμάτιο που είχε κλείσει και να πάει να κοιμηθεί σε ένα άλλο.Η ίδια ανέφερε πως για το δωμάτιο που έκλεισε, το πλήρωσε περίπου 130 ευρώ, ξεκαθαρίζοντας ότι είχε ανάγκη να κοιμηθεί και θα το έκλεινε «ακόμα και αν έκανε 600 ευρώ».
«Θυμάμαι από πάνω μου δυο άνδρες και ο ένας ξεκούμπωνε το παντελόνι του»Η 24χρονη ξεκαθάρισε ότι δεν συναίνεσε σε τίποτα από όλα όσα ακολούθησαν, αφού δεν ήταν καλά και χρειαζόταν βοήθεια. Η κοπέλα μάλιστα είπε ότι σιγά-σιγά αρχίζει και έχει μνήμες από εκείνο το βράδυ που, παρότι «της κάνουν κακό, τη βοηθούν στην υπόθεσή της».«Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση, από τον έναν άνθρωπο τη στιγμή που πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του, ήταν από πάνω μου και εγώ είμαι στο κρεβάτι. Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο, δεν θυμάμαι ούτε εγώ να αφαίρεσα κάτι, δεν θυμάμαι καμία απολύτως λειτουργικότητα, δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά, δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω».Κατά το πρωί, η καταγγέλλουσα δήλωσε ότι ξύπνησε κατά τις έντεκα παρά και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πιάσει το κινητό της. Μάλιστα, σημείωσε πως στο εν λόγω δωμάτιο «πήγε ντυμένη, αλλά ξύπνησε γυμνή».Ακόμα, όπως είπε η 24χρονη, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον νεαρό άνδρα που την είχε προσκαλέσει στο πάρτι, ο οποίος -σύμφωνα με εκείνη- της είπε «να πάρει τα πράγματά της και να πάει στο μέρος όπου βρισκόταν αυτός για να ξεκουραστεί».«Δεν είχα κανένα έλεγχο όταν ξύπνησα, η μνήμη μου σταμάτησε τη στιγμή που έκλεισα το δωμάτιο, το πλήρωσα και πήγαινα σ’ αυτό» ανέφερε η καταγγέλλουσα και συμπλήρωσε: «Έτσι όπως σηκώθηκα, είδα κάτω το εσώρουχό μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω δηλαδή το ότι έβλεπα κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. […] Ήμουν αδιάθετη και δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου τι συνέβη. Καθώς γύρισα στο δωμάτιο, είδα ανδρικά ρούχα, κάλτσες, μια βαλίτσα, κάτι χάπια. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να είμαι σε μια σουίτα, γιατί δεν το επέλεξα. Κανένας άλλος δεν ήταν στο δωμάτιο, τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».
Η ομάδα που «εκμεταλλεύεται κορίτσια»Μετά, η κοπέλα πήρε τηλέφωνο εκ νέου τον άνδρα που την είχε προσκαλέσει στο πάρτι, ο οποίος της επανέλαβε να φύγει από το ξενοδοχείο, με την ίδια -πλέον- να επισημαίνει πως «εκείνος γνώριζε ότι κάτι είχε συμβεί». Στη συνέχεια, η καταγγέλλουσα τόνισε ότι δεν ήθελε να πιστέψει ότι είχε πέσει βιασμού και ντρεπόταν να αντικρίσει το σώμα της, αλλά βρήκε τη δύναμη να επικοινωνήσει με τον εργοδότη της και να του εμπιστευτεί ό,τι είχε γίνει.Πάντως, η ίδια επεσήμανε: «Προσπαθώ να βρω μια δικαίωση σε αυτό. Θέλω όποια κοπέλα ήταν σε εκείνο το πάρτι, εκείνη τη βραδιά, να μιλήσει, να πει ότι αυτός ο άνθρωπος, ο Μάνος, ήταν στο πάρτι γιατί ισχυρίζεται ότι δεν ήταν και να πουν ότι ήταν καλεσμένες από αυτόν τον άνθρωπο γιατί έχω μάθει ότι όσες κοπέλες πήγαιναν στα πάρτι, της καλεί ο συγκεκριμένος, αλλά και η ομάδα αυτή».
«Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ»

Η νεαρή κοπέλα υπογράμμισε ότι «δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ» και δεν μπορούσε να διαχειριστεί πως εκείνη την ιδιαίτερη ημέρα, δηλαδή την Πρωτοχρονιά, μιας και «όλοι ήταν με τις οικογένειές τους». Σημειώνεται πως εκείνη έχει χάσει το αγόρι της, τον πατέρα και την μητέρα της τα τελευταία χρόνια. Η ίδια παραδέχθηκε πως η 17χρονη φίλη της προσπάθησε να την αποτρέψει τόσο από το να πάνε στο πάρτι όσο και από το να πιει περισσότερο.

Πάντως, την επόμενη ημέρα, ο εργοδότης μαζί με έναν φίλο του, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, την παρέλαβαν από το ξενοδοχείο σε μια κατάσταση στην οποία «ήταν εμφανώς κακοποιημένη», όπως υποστήριξε.

Ακόμα, η 24χρονη, όταν συναντήθηκε με τον άνδρα που -όπως είπε- την προσκάλεσε στο πάρτι, εκείνος παραδέχθηκε απλά και μόνο την πρόσκληση. Ωστόσο, σύμφωνα με τη νεαρή κοπέλα, αποκάλυψε πως είχε σημάδια στα πόδια της αν και η ιατροδικαστική εξέταση έγινε τρεις ημέρες μετά το περιστατικό, με την επιστήμονα να εντυπωσιάζεται από την κατάσταση του σώματος της καταγγέλλουσας κατά την ίδια.

ΕΘΝΟΣ


19.1.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget