Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Νέο Εξοικονομώ: Παράταση 15 ημερών και νέο πρόγραμμα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που υπάρχει για το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών, είναι πως μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 20.000 αιτήσεις, ενώ άλλοι 50.000 ενδιαφερόμενοι έχουν εκκινήσει τη σχετική διαδικασία


Οι ηλιακοί συλλέκτες αποτελούν λύσεις της πράσινης ενέργειας 
(Πηγή: Pixabay)
Σε παράταση -τουλάχιστον- δύο εβδομάδων προσανατολίζεται η κυβέρνηση για το το πρόγραμμα «Νέο Εξοικονομώ», καθότι οι ιθύνοντες του υπουργείου Ενέργειας έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ανάγκες από νέες αιτήσεις δικαιούχων που βρίσκονται στο πρώτο τους στάδιο υποβολής.


Η υποβολή αιτήσεων που ξεκίνησε στις 13 Δεκεμβρίου είχε αρχικώς προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις αρχές Φεβρουαρίου, αλλά όλα συνηγορούν πως θα επεκταθεί τουλάχιστον κατά δύο εβδομάδες, έως τα μέσα του επόμενου μήνα. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που υπάρχει για το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών, είναι πως μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 20.000 αιτήσεις, ενώ άλλοι 50.000 ενδιαφερόμενοι έχουν εκκινήσει τη σχετική διαδικασία.

Την Τρίτη (18/1) ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, δήλωσε ότι η κυβέρνηση εξετάζει ένα νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ» αποκλειστικά για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ύψους 450 εκατ. ευρώ.


Επίσης, στα σκαριά είναι το πρόγραμμα ηλεκτρικών συσκευών προκειμένου τα ελληνικά σπίτια να λειτουργούν με σύγχρονο και πιο οικονομικό ηλεκτρικό εξοπλισμό. Στόχος είναι η «απόσυρση» παλαιών ηλεκτρικών συσκευών και η αντικατάστασή τους με νέες που εξοικονομούν ενέργεια.

Το νέο πρόγραμμα -που προσομοιάζει με το «Εξοικονομώ», το πρόγραμμα επιδοτήσεων για ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών- θα ενεργοποιηθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022. Δικαιούχοι θα είναι όλοι οι Έλληνες αλλά με κριτήρια προτεραιοποίησης ανάλογα με την οικονομική τους κατάσταση και θα συνδεθεί με την απόσυρση των παλαιών συσκευών. reader.gr
19.1.22

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget