Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Αυξάνεται η επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος Αυξάνεται η επιδότηση στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος για τον μήνα Δεκέμβριο.
Σε νέα πρόσθετη επιχορήγηση των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας των νοικοκυριών και των μικρών επαγγελματιών προχωρά η κυβέρνηση, επιδιώκοντας να περιορίσει τα απανωτά κύμματα των αυξήσεων των τιμών της κιλοβατώρας.
Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, σύντομα ο υπουργός Ενέργειας θα ανακοινώσει την αύξηση της επιδότησης που λαμβάνουν οι οικιακοί πελάτες των εταιρειών προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.

Αυτή θα ανέλθει, όπως αναφέρουν πηγές, στα επίπεδα των 230 ευρώ ανά Μεγαβατώρα από τα 130 ευρώ που ισχύει σήμερα. Η συγκεκριμένη επιδότηση θα αφορά τις καταναλώσεις για τον μήνα Δεκέμβριο. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, τότε τα νοικοκυριά θα έχουν μία ελάφρυνση της τάξεως των 69 ευρώ στους λογαριασμούς ρεύματος για την κατανάλωση των πρώτων 300 κιλοβατώρων μηνιαίως.

Η αύξηση της σημερινής επιδότησης στα επίπεδα των 230 ευρώ ανά Μεγαβατώρα είναι σχεδόν 77%.


dikaiologitika news
16.12.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget