Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σοφία Μαυρίδου: «Συνεχίζουμε το μαραθώνιο έργων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας»
Στις 28 Δεκεμβρίου 2021 η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου υπέγραψε Εργολαβική Σύμβαση συνολικού ύψους 379.455,00€ με αντικείμενο εργασίες συντήρησης οδών.

Συγκεκριμένα η σύμβαση αφορά στην υλοποίηση του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ 15η ΚΑΙ 4η
ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ» με προβλεπόμενη διάρκεια κατασκευής του έργου τους δεκαοκτώ μήνες.

Η ασφαλής κυκλοφορία των πολιτών κατά μήκος του συνόλου του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πιερίας αποτελεί άμεση προτεραιότητα για την Αντιπεριφέρεια, γεγονός που αποδεικνύεται από τις συνεχείς παρεμβάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών σε κάθε συναφές πρόβλημα αλλά και από την ανάληψη πρωτοβουλιών και ενεργειών για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας.

Όπως υπογραμμίζει, μάλιστα, και η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου: «Με στόχο την οδική ασφάλεια και τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας προς όφελος των πολιτών της Πιερίας και των επισκεπτών της περιοχής μας, συνεχίζουμε το μαραθώνιο έργων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας. Αυτή το φορά εισέρχεται σε φάση υλοποίησης ένα έργο ουσίας και ιδιαίτερης κρισιμότητας για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στην 15η και 4η Επαρχιακή Οδό. Προτεραιότητα μας είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου, γεγονός που το αποδεικνύουμε έμπρακτα μέσα από τον υλοποιούμενο αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας».
30.12.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget