Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σ. Καλαφάτης: Προχωρούν γρήγορα τα έργα υποδομής στην Βόρεια Ελλάδα

«Τα έργα υποδομής στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη προχωρούν, και προχωρούν και γρήγορα» δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Σταύρος Καλαφάτης.
Aφορμή στάθηκε η πρόσφατη παράδοση των πρώτων χιλιομέτρων του οδικού άξονα Θέρμης - Γαλάτιστας, ενώ επισήμανε ότι το Μετρό Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί το 2023 και εντός του προσεχούς Γενάρη θα αναδειχθεί προσωρινός ανάδοχος για το Flyover. Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Flash» της Θεσσαλονίκης, ο κ. Καλαφάτης αναφέρθηκε στη Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων του Τομέα Μακεδονίας - Θράκης, σημειώνοντας πως κάποιοι βιάστηκαν να κάνουν κριτική μιλώντας για κατάργηση και μεταφορά της στην Αθήνα.

«Αυτό τελικά δεν έγινε. Με τον τελευταίο νόμο που ψηφίσθηκε πριν από δύο μέρες έγινε καθαρό ότι η Διεύθυνση διατηρείται, παραμένει στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα αυξάνει και τον όγκο της δουλειάς της κατά 40%» ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι εκτός από τους φακέλους που έχει, θα διαχειρίζεται και επενδυτικά σχέδια ύψους από 1 μέχρι 3 εκατ. ευρώ.

«Διαθέτουμε το πυρηνικό όπλο που λέγεται εμβολιασμός»
Σχετικά με την υπηρεσία του προγράμματος INTERREG, ο υφυπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε ότι «πουθενά στο κείμενο του προσχεδίου νόμου δεν αναφέρεται ότι η υπηρεσία φεύγει από τη Θεσσαλονίκη». Αναφερόμενος στον ΟΑΣΘ επισήμανε ότι υπάρχει θεματική βελτίωση στην εξυπηρέτηση του κοινού και παρέπεμψε στην αύξηση του αριθμού των λεωφορείων που κυκλοφορούν πλέον στους δρόμους, από 250 σε 400.


Για την πανδημία, ο κ. Καλαφάτης τόνισε ότι πρέπει να μιλούν αυτοί που έχουν γνώση και όχι αυτοί που έχουν γνώμη. «Διαθέτουμε το πυρηνικό όπλο που λέγεται εμβολιασμός και θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να το χρησιμοποιήσουμε» είπε και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση λαμβάνει όλα τα μέτρα που απαιτούνται «ώστε να μπορέσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα να βγούμε απ΄ αυτόν τον εφιάλτη».


PRONEWS
11.12.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget