Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πρωτοχρονιά: Στο 100% οι κρατήσεις σε airbnb και chalet - Το Λιτόχωρο έχει Πληρότητα 96% για ολόκληρα διαμερίσματα ή/και βίλα την περίοδο της Πρωτοχρονιάς.

Οι μη δημοφιλείς προορισμοί καταγράφουν ακόμη και μηδενική διαθεσιμότητα


Πηγή: Eurokinissi

Η μετάλλαξη Ομικρον και τα νέα περιοριστικά μέτρα εντός κι εκτός συνόρων, οδήγησαν τους Έλληνες στην απόφαση να περάσουν τις εορτές σε εγχώριους χειμερινούς προορισμούς. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που ακύρωσαν την τελευταία στιγμή ταξίδια στο εξωτερικό, υπό το φόβο της καραντίνας σε ξένη χώρα. Αποτέλεσμα ήταν εκτός από τους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς, να μην «πέφτει καρφίτσα» και σε τοποθεσίες που δεν είναι τόσο φημισμένες.


Τις ημέρες των Χριστουγέννων 24/12-26/12, οι πληρότητες «χτύπησαν» κόκκινο σχεδόν στο σύνολο των ορεινών προορισμών. Η αυξημένη ζήτηση από τα μέσα Νοεμβρίου για τις εορταστικές ημέρες, αλλά και λόγοι, όπως η αποφυγή του συνωστισμού, οδήγησαν τους πολίτες να επιλέξουν χειμερινούς προορισμούς όπως η λίμνη Πλαστήρα, ο Προυσός Ευρυτανίας, το Λιτόχωρο Πιερίας, την Ελάτη Τρικαλών καθώς και την Ορεινή Ναυπακτία. «Είναι προορισμοί περισσότερο οικογενειακοί και παράλληλα σε πολλές περιπτώσεις και οικονομικότεροι» σύμφωνα με τον Θεμιστοκλή Μπάκα, πρόεδρο του Πανελλαδικού Κτηματομεσιτικού Δικτύου E-Real Estates.

Οι μη δημοφιλείς προορισμοί καταγράφουν ακόμη και μηδενική διαθεσιμότητα, ενώ οι τιμές σε ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης (ολόκληρα διαμερίσματα-κατοικίες ή/και chalet), για μια οικογένεια με 2 παιδιά κυμαίνονται από 115 ευρώ έως και 300 ευρώ για δυο διανυκτερεύσεις.

«Γενικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφονται για το ποσοστό κρατήσεων τις εορταστικές ημέρες τόσο σε ξενοδοχειακές κλίνες όσο και σε ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης, είναι εντυπωσιακά, καταδεικνύοντας την ανάγκη του κόσμου να βρεθεί κοντά στη φύση και να ταξιδέψει σύμφωνα με τον κ. Μπάκα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να επηρεάζουν τα νέα μέτρα της πολιτείας για την καταπολέμηση του κορονοϊού τη διάθεση για ταξίδι τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, γεγονός που ανάλογα με τα ημερήσια κρούσματα μπορεί να ανατραπεί.


Πληρότητες για ακίνητα (Ολόκληρο διαμέρισμα, chalet, βίλα) εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης

Νυμφαίο Φλώρινας: Πληρότητα 100% για ολόκληρα διαμερίσματα ή/και βίλα την περίοδο της Πρωτοχρονιάς .

Ελάτη Τρικάλων: Σχεδόν μηδενική διαθεσιμότητα για ολόκληρα διαμερίσματα ή/και βίλα την περίοδο της Πρωτοχρονιάς.

Προυσός Ευρυτανίας: Πληρότητα 95% για ολόκληρα διαμερίσματα ή/και βίλα την περίοδο της Πρωτοχρονιάς

Λίμνη Πλαστήρα: Μικρή διαθεσιμότητα για ολόκληρα διαμερίσματα ή/και βίλα την περίοδο της Πρωτοχρονιάς.

Λιτόχωρο Πιερίας: Πληρότητα 96% για ολόκληρα διαμερίσματα ή/και βίλα την περίοδο της Πρωτοχρονιάς.


ΗΜΕΡΗΣΙΑ
28.12.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget