Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΑΣΕΠ: Αυτές είναι οι τρεις προκηρύξεις που διορίζουν στο Δημόσιο Ποιες είναι οι προκηρύξεις για 475 νέες θέσεις εργασίας δημοσίων υπαλλήλων

Πηγή: Eurokinissi


Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) έχει σε εξέλιξη τρεις νέες προκηρύξεις που αφορούν την πρόσληψη 475 νέων δημόσιων υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, ήδη «τρέχει» η προκήρυξη 6Ε/2021 του ΑΣΕΠ, η οποία θα δέχεται αιτήσεις μέχρι και τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021. Η προκήρυξη αυτή αφορά 11 προσλήψεις στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου, στην Ελληνική Στατιστική Αρχή, στον Συνήγορο του Πολίτη, στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στο υπουργείο Εσωτερικών.

Παράλληλα όμως το ΑΣΕΠ έχει αποστείλει και ακόμα δύο προκηρύξεις στο Εθνικό Τυπογραφείο οι οποίες πρόκειται να δημοσιευθούν τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για τις προκηρύξεις 9Κ/2021 και 10Κ/2021 οι οποίες θα «ανοίξουν» 464 νέες θέσεις εργασίας στον Δημόσιο Τομέα.

Συγκεκριμένα, η νέα μεγάλη προκήρυξη 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Τέλος, το ΑΣΕΠ έστειλε για δημοσίευση και την 10Κ/2021 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, μέσω της οποίας θα προσληφθούν 48 άτομα, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ Α.Ε. ).
Συνοπτικά οι προκηρύξεις που «τρέχουν»:

Προκήρυξη
ΑΣΕΠ 6Ε/2021 (11 θέσεις σε πέντε φορείς του Δημοσίου - 4/11/2021 έως 22/11/2021)
ΑΣΕΠ 9Κ/2021 (416 θέσεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτης - Προς δημοσίευση στο Ε.Τ.)
ΑΣΕΠ 10Κ/2021 (48 θέσεις στην ΕΥΑΘ - Προς δημοσίευση στο Ε.Τ.)
Μόνιμες προσλήψεις και στη ΔΕΗ

Ταυτόχρονα, εκδόθηκε και η πολυαναμενόμενη προκήρυξη 1/2021 της ΔΕΗ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 169 θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι νέες μόνιμες προσλήψεις, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΔΕΗ, εντάσσονται στο πλαίσιο του ευρύτερου μετασχηματισμού που υλοποιεί και προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις του νέου ιδιαίτερα ανταγωνιστικού, οικονομικού και ρυθμιστικού περιβάλλοντος, ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη ΔEH θα ξεκινήσει στις 10 Νοεμβρίου και θα λήξει την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021


ΗΜΕΡΗΣΙΑ
9.11.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget