Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Χαμός στο Twitter με την πρόσληψη της Σοφίας Μητσοτάκη από μεγάλο Fund του εξωτερικού

Η αριστεία που ευαγγελιζόταν η ΝΔ...

Το Twiter γλεντάει με την πρόσληψη της κόρης του πρωθυπουργού, της 24χρονης Σοφίας, σε υψηλόβαθμο πόστο μεγάλου χρηματοπιστωτικού Fund στο Λονδίνο.

Η πρόσληψη της Σοφίας Μητσοτάκη ανακοινώθηκε από την ίδια μέσω Linkedin. Πρόκειται για τον όμιλο CVC Capital Partners που ας σημειωθεί αυτό, πρόσφατα αγόρασε την Εθνική Ασφαλιστική.

Ας βγάλουμε έξω για λίγο το γεγονός αυτό και την δυσάρεστη οσμή σκανδάλου που αποπνέει και ας σκεφτούμε πραγματικά με ποια κριτήρια προσλαμβάνεται ένας νέος χωρίς καμιά εργασιακή εμπειρία σε μια τέτοια θέση κα με έναν υψηλό -καθώς εύλογα φανταζόμαστε όλοι- μισθό;

Μήπως τελικά τα παιδιά της ελίτ απλώς «βολεύονται» λόγω ονόματος και μόνο;

Αυτή τελικά είναι η αριστεία που ευαγγελιζόταν προεκλογικά η ΝΔ;

Να τακτοποιούνται οι συγγενείς και οι φίλοι όταν εκατοντάδες χιλιάδες πτυχιούχοι κάνουν δουλειές του ποδαριού;


Πάντως ο απλός κόσμος στο Twitter σχολιάζει δυσμενώς και με περισσή ειρωνεία.PRONEWS
8.10.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget