Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Εφέσου: Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

Καλούνται τα μέλη του συλλόγου σε Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Νέας Εφέσου, με τα παρακάτω Θέματα:
Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου.
Οικονομικός απολογισμός- Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού.
Έγκριση Προγραμματισμού 2021-2022.
Έγκριση Προϋπολογισμού 2021-2022.
Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Δηλώσεις υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή έως την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19:00, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα: και στα γραφεία του συλλόγου την Πέμπτη 21/10/21 από 17:30 έως 19:00 και την Παρασκευή 22/10/21 από 17:30 έως 19:30.

Στη Γενική Συνέλευση συμμετέχουν ισότιμα τα τακτικά και ταμειακά τακτοποιημένα μέλη και με δικαίωμα μόνο λόγου τα δόκιμα μέλη.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, την ίδια ώρα (17:00) και στον ίδιο χώρο (αίθουσα εκδηλώσεων Δημοτικού Σχολείου Νέας Εφέσου).

Το Διοικητικό Συμβούλιο βεβαιώνει, ότι θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό των μελών. Στην είσοδο θα γίνεται έλεγχος των εισερχομένων και θα επιτρέπεται μόνο σε αυτούς που πληρούν τις προϋποθέσεις που όρισε η επιστήμη και η πολιτεία.
Με Εκτίμηση

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                                      Η Γραμματέας

Δέσποινα Αβρουδιάδου                   Αθηνά Χαριτίδη
14.10.21
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget