Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο Κατερινιώτης Παύλος Αβραμίδης στις μεγαλύτερες τηλεοπτικές σειρές




Ένας Κατερινιώτης, ο Παύλος Αβραμίδης κάνει σημαντικά τηλεοπτικά βήματα.

Έτσι μετά τη συμμετοχή του στο casting του “Σασμού” στον Αlpha, βρίσκεται φέτος στη σειρά που “γράφει” την τρίτη της περίοδο, τις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ.


Η μέχρι σήμερα πορεία του είναι ελπιδοφόρα και κατά κάποιο τρόπο, διαβατήριο για τη συνέχεια της πορείας του, κοντά στα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής τηλεόρασης.

Ηθοποιούς που η συνεργασία μαζί τους, είναι μαθήματα ζωής.

Ο Παύλος, χτίζει το δικό του μέλλον, προσεκτικά με σκληρή δουλειά και μεράκι.


ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

21.10.21
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget