Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ένα βιβλίο για τους τσιγγάνους – Στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης (αίθουσα Α’ ορόφου)

Ένα βιβλίο για τους τσιγγάνους της Θεσσαλονίκης εκδόθηκε με τη συνεργασία του Παραρτήματος ΡΟΜΑ του Κέντρου Κοινότητας Κατερίνης, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κατερίνης, τον ΟΠΠΑΠ και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης . Συγγραφέας είναι ο Γιώργος Τσιτιρίδης και έχει τίτλο «Οι τσιγγάνοι της Θεσσαλονίκης».

Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου θα γίνει η παρουσίαση του στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης, στον 1ο όροφο.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Γιαννούλα Μάγγα, Πρόεδρος Συλλόγου Ρομά Δενδροποτάμου , και ο συγγραφέας Γιώργος Τσιτιρίδης. Το συντονισμό θα έχει η Κατερίνα Σαμαλή, συντονίστρια του Παραρτήματος Ρομά του Κέντρου Κοινότητας.


ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ
5.10.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget