Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο Πάπας για το σκάνδαλο με βιασμούς παιδιών στην Καθολική Εκκλησία της Γαλλίας

«Είναι η ώρα της ντροπής...»

Φρίκη έχουν προκαλέσει τα ευρήματα έρευνας που δημοσιοποιήθηκε και αφορούν στο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από ιερείς, κληρικούς και προσωπικό στην Καθολική Εκκλησία της Γαλλίας. Την έρευνα πραγματοποίησε η ανεξάρτητη αρχή Independent Commission on Sexual Abuse in the Church.

Σύμφωνα με την έκθεση το 80% των θυμάτων ήταν αγόρια και κορίτσια ηλικίας μεταξύ 10 – 13 ετών. Αποτροπιασμό και μόνο να τα διαβάζεις αποτελούν τα στοιχεία ότι περισσότεροι από 3000 ιερείς και μοναχές φέρεται να έχουν βιάσει πάνω από 330.000 παιδιά τα τελευταία 70 χρόνια!

Ο Πάπας Φραγκίσκος αισθάνθηκε την ανάγκη να πάρει θέση. Σε μήνυμά του ανέφερε:

«Θέλω να εκφράσω προς τα θύματα τη θλίψη μου, την οδύνη μου για τα τραύματα που υπέστησαν και επίσης την ντροπή μου, την ντροπή μας, την ντροπή μου για την υπερβολικά μακρόχρονη ανικανότητα της Εκκλησίας να θέσει τα θύματα στο κέντρο των ανησυχιών της. Είναι η ώρα της ντροπής».


NEWSBREAK

8.10.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget