Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Κορονοϊός: Τέλος για την Επιτροπή εμπειρογνωμόνων – Ποιος την αντικαθιστά


Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως σήμερα το απόγευμα, αποφασίστηκε η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων να αντικατασταθεί με μια σαφώς μικρότερη
Νέο ευέλικτο σχήμα από 7 επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων θα αντικαταστήσει την πολυπληθή Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τον κορονοϊό, καθώς όπως φαίνεται κλείνει τον κύκλο της, σηματοδοτώντας την είσοδο της πανδημίας σε μια άλλη φάση.


Το νέο σχήμα θα συσκέπτεται και θα κάνει συστάσεις σε κυβέρνηση και υπουργούς, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξει και η ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, η οποία φαίνεται πως θα πραγματοποιείται σε πιο αραιά διαστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως σήμερα το απόγευμα, αποφασίστηκε η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων να αντικατασταθεί με μια σαφώς μικρότερη.

Σημειώνεται πως η Επιτροπή το τελευταίο διάστημα δεν προχωρούσε σε εισηγήσεις στην κυβέρνηση, αλλά ανέλυε τα επιδημιολογικά δεδομένα, όπως συνέβη και με το πρόσφατο παράδειγμα της Θεσσαλονίκης, για την οποία η απόφαση για μίνι lockdown ήταν καθαρά πολιτική.


ΗΜΕΡΗΣΙΑ
2.10.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget