Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των φυσικών φαινομένων από την επικείμενη θεομηνία με την κωδική ονομασία «BALLOS»
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ενεργοποίησε σε επίπεδο υψηλού συναγερμού όλη την «μηχανή» της Πολιτικής Προστασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για την καταγραφή των ζημιών από τα πλημμυρικά φαινόμενα που άφησε πίσω της θεομηνία με την κωδική ονομασία «ΑΘΗΝΑ».
Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, πάντα σε αγαστή συνεργασία και επιχειρησιακό συντονισμό με την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αλλά και τους τρεις Δήμους της Πιερίας (Κατερίνης, Πύδνας – Κολινδρού και Δίου – Ολύμπου) ώστε να διασφαλίσουν κατά το μέγιστο δυνατό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών καθώς και την προστασία της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας αλλά και τη διαφύλαξη καθ’ οιονδήποτε τρόπο της ανθρώπινης ζωής.

Με εντολή της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κας Σοφίας Μαυρίδου, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων οι αυτοψίες για την επακριβή και λεπτομερή καταγραφή των ζημιών και από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, όλες οι διοικητικές διαδικασίες για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την θεομηνία με την κωδική ονομασία «ΑΘΗΝΑ».

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε την άμεση ετοιμότητα και ανταπόκριση όλων των Πιστοποιημένων στο Μητρώο Εθελοντών της Γ.Γ.Π.Π., Ομάδων της Πιερίας, που είναι έτοιμες να συνδράμουν επιχειρησιακά στο έργο του ευρύτερου μηχανισμού της Πολιτικής Προστασίας.

Ενόψει της επικείμενης θεομηνίας με την κωδική ονομασία «BALLOS», που αναμένεται να πλήξει τη χώρα τις επόμενες ημέρες, υπενθυμίζεται ότι όλοι οι κινούμενοι στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, θα πρέπει να οδηγούν με προσοχή, να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να διατηρούν ασφαλείς αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα. Επίσης καλό θα ήταν να ελαχιστοποιούνται οι μετακινήσεις των πολιτών στις απολύτως απαραίτητες και απαιτούμενες, για να αποφευχθούν μικροατυχήματα, ενώ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 112.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα καθημερινά τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας [www.emy.gr], στο λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS), καθώς και στο επίσημο site της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας [www.civilprotection.gr].
14.10.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget