Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Εξέγερση εργατών στην Αυστραλία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Πρωτοφανή επεισόδια (video)
Βγήκαν στους δρόμους οι οικοδόμοι!


Σοβαρότατα επεισόδια ξέσπασαν στην Αυστραλία μεταξύ των δυνάμεων καταστολής και εργατών – οικοδομών οι οποίοι αντιδρούν στο μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού.


Οι πιο σφοδρές συγκρούσεις σημειώθηκαν στην Μελβούρνη, όπου οι εργάτες επιτέθηκαν με σφοδρότητα στις αστυνομικές δυνάμεις που προσπαθούν να διαλύσουν την συγκέντρωση.

Το φυτίλι άναψε όταν η κυβέρνηση της Αυστραλίας αποφάσισε να επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους οικοδόμους σε όλη τη χώρα. Μάλιστα, προκειμένου το μετρό να ισχύσει άμεσα, διέταξαν να ανασταλούν όλες οι οικοδομικές εργασίες στη χώρα, και να γίνεται ενδελεχής έλεγχος στους εργάτες κατά την προσέλευση τους, ώστε να βεβαιωθούν ότι όλοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Εκτός από τις αντιδράσεις των εργατών, υπάρχει και η πρακτική δυσκολία, αφού λόγω της απόφασης αναγκαστικά υπήρξε αναστολή εργασιών αφού οι εξειδικευμένοι εργάτες και οικοδομή έπρεπε να περιμένουν αρκετές εβδομάδες μέχρι να πάρουν στα χέρια τους το πάσο εμβολιασμού που θα τους επέτρεπε να εργαστούν.

Από τις αναταραχές καταστράφηκαν πολλά αστυνομικά αυτοκίνητα, υπήρχαν τραυματισμοί, ενώ ενδεικτικό της έντασης, είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 60 συλλήψεις!


NEWSBREAK
22.9.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget