Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Η Κατερίνη πήρε άριστα για την οργανωτική επιτυχία του Παγκόσμιου & Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο!


Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Παραλία Κατερίνης η διοργάνωση του Παγκόσμιου και Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης στην ΆμμοΜε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Παραλία Κατερίνης η διοργάνωση του Παγκόσμιου και Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο, το τετραήμερο από 09 έως 12 Σεπτεμβρίου 2021. Στους αγώνες πήραν μέρος 17 Χώρες, καθώς επίσης και 400 περίπου αθλητές.


Η επίσημη έναρξη έγινε την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, στην πλατεία Ελευθερίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρέλαση αθλητών από το Σιντριβάνι έως την πλατεία όπου στη συνέχεια έγινε η επίσημη έναρξη με την παρουσία εκπροσώπων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πάλης, του Δήμου Κατερίνης και του Beach Wrestling.


ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ: ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Την επίσημη έναρξη του Παγκόσμιου και του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο κήρυξε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος στον χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα, καταρχάς, να σας καλωσορίσω στον Δήμο της Κατερίνης, στην πόλη της Κατερίνης. Θα ήθελα να σας πω ότι είμαι πραγματικά συγκινημένος, πρώτα απ’ όλα ως Ολυμπιονίκης και ως αθλητής, επειδή μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πάλης στην Άμμο, γίνεται στον τόπο μας.

Όνειρο και φιλοδοξία όλων των δημοτών του Δήμου της Κατερίνης είναι: Οι αγώνες αυτοί να τελούνται μόνιμα, να τελούνται για πάντα, στον δικό μας τον Δήμο, μιας και απ’ αυτόν εδώ τον τόπο ξεκίνησαν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, τους φίλους συνολυμπιονίκες και συναθλητές μου, όλα τα χρόνια, στην Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα, καθώς επίσης και τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές που σήμερα μας τιμούν με την παρουσία τους.

Εύχομαι σε όλους σας, καλή επιτυχία, με πολλές διακρίσεις και, το κυριότερο για εμάς τους αθλητές, μακριά από τραυματισμούς. Με αυτά τα λόγια θα ήθελα να κηρύξω την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο. Καλή επιτυχία σε όλους»!
ΑΛΛΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Στέργιο Λεωνάκη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Κυρίες και κύριοι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πάλης, αθλητές και αθλήτριες, σας καλωσορίζουμε στη Χώρα μας και στην όμορφη Κατερίνη και σας ευχόμαστε καλή διαμονή και καλούς αγώνες.

Ευχαριστούμε τους διαιτητές, τους χορηγούς, τους εθελοντές και τις εθελόντριες που εργάζονται γι’ αυτή τη διοργάνωση. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Καλή συνέχεια να έχουμε».

Από την πλευρά του, ο Pedro Silva, Πρόεδρος Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης στην Άμμο, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ευχήθηκε στους αθλητές να έχουν καλούς αγώνες και τους προσκάλεσε να συμμετέχουν και σε μια επόμενη διοργάνωση, στην Κωστάντζα της Ρουμανίας.

Τους χαιρετισμούς έκλεισε ο Ολυμπιονίκης, Κωνσταντίνος Θάνος, ο οποίος συνεχάρη την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για τη διοργάνωση, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κατερίνης για τη φιλοξενία και έμπρακτη υποστήριξη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο.

Ακολούθως, απευθύνθηκε στον Δήμαρχο, λέγοντας: «Κώστα Κουκοδήμο, εύχομαι στα καινούργια σου καθήκοντα να πετύχεις όπως πέτυχες στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως πέτυχες στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Επειδή γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια και επειδή γνωρίζω ότι είσαι μαχητής και είσαι αγωνιστής, σου εύχομαι: Πιο ψηλά! Πιο μακριά! Πιο δυνατά»!
ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ.

Στην επίσημη τελετή έναρξης έγιναν και τιμητικές απονομές. Αρχικά, τιμήθηκαν «δύο ‘‘παιδιά’’ της Κατερίνης που συνέβαλαν τα μέγιστα για να γίνει πραγματικότητα αυτή η διοργάνωση. Εκτός από την υποστήριξη του Δημάρχου και του Δ.Κατερίνης, είναι ο Διευθυντής της Διοργάνωσης Κώστας Παπακωνσταντίνου και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Βασίλης Μπατάλας».


Ακολούθησε τιμητική βράβευση στον Δήμαρχο Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμο. Τη βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Στέργιος Λεωνάκης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης τίμησε επίσης την οικογένεια ενός δάσκαλου της πάλης και συγκεκριμένα του ανθρώπου που ανέδειξε την πάλη στην πόλη της Κατερίνης. Πρόκειται για τον Λάζαρο Ψωμιάδη, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, ενώ ακολούθησαν και άλλες βραβεύσεις.

Μετά τις απονομές πραγματοποιήθηκε δρώμενο με θέμα «η πάλη του Αίαντα με τον Οδυσσέα» από τον Γ.Α.Σ. «ΟΛΥΜΠΙΟΙ» Κατερίνης.

Τέλος, στη διάρκεια των αγώνων, τις απονομές των νικητών αθλητών και αθλητριών στο Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο, στην Παραλία Κατερίνης, τις έκανε εκ μέρους του Δημάρχου, ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης, Σταύρος Χριστοφορίδης.


ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ
13.9.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget