Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Επίσκεψη πολωνών μαθητών στην Πιερία


Επίσκεψη στα γραφεία της εφημερίδας «Ολύμπιο Βήμα»
Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ ομάδα μαθητών που φοιτούν στο σχολείο «Zespół Szkół nr 2’» στην Bochnia της Πολωνίας, στο τμήμα τεχνικής διαφήμισης, επισκέφτηκαν σήμερα, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, την εφημερίδα «ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ» καθώς και τον ραδιοφωνικό σταθμό «ΡΑΔΙΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 101,5» προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο έκδοσης μια εφημερίδας, τον τρόπο λειτουργίας ενός ραδιοφωνικού σταθμού καθώς και τον ρόλο που διαδραματίζει η διαφήμιση και στα δυο αυτά μέσα ενημέρωσης.Η επίσκεψη και ξενάγηση στα γραφεία της εφημερίδας έγινε κάτω από τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της διασποράς του Covid-19 και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Οι Πολωνοί μαθητές εντυπωσιάστηκαν τόσο από το νομό Πιερίας όσο και από την επίσκεψη τους στα γραφεία της εφημερίδας και όπως δήλωσαν με χαρά θα ξανά επισκεφτούν την περιοχή μας.
Η εταιρία Kika Mobility Training Center (www.kikamobility.eu) ήταν αυτή που μεσολάβησε ώστε να γίνει η επίσκεψη των μαθητριών στην εφημερίδα.

Η εταιρεία ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Ι.ΚΟΡΟΜΗΛΗΣ που εκδίδει την εφημερίδα «ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ» εύχεται στους μαθητές και τις μαθήτριες καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία!


OΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ
22.9.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget