Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Έκανε τη νύχτα μέρα: Γιγαντιαίος μετεωρίτης φωτίζει τον νυχτερινό ουρανό!

Ένας τεράστιος μετεωρίτης έλαμψε τόσο δυνατά που έκανε τη νύχτα να μοιάζει με ημέρα.

Ο μετεωρίτης μπήκε στην ατμόσφαιρα της γης και πέρασε πάνω από πολλές περιοχές της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασίλειου.


Η λάμψη που δημιούργησε κράτησε αρκετά δευτερόλεπτα και αμέσως μετά ακολούθησε ο ήχος μιας “τεράστιας έκρηξης”.

Εκτός από το έντονο φως, ο μετεωρίτης “έβαψε” τον ουρανό με ένα λευκοπράσινο χρώμα το οποίο στη συνέχεια μετατράπηκε σε πορτοκαλοκόκκινο όσο το φως του εξασθενούσε.

Επιστήμονες κατασκεύασαν έναν πρώιμο χάρτη με την τροχιά του, αλλά η ακριβής τοποθεσία της προσγείωσης δεν έχει ακόμη καθοριστεί.Πιστεύουν ότι ήταν ένα θραύσμα αστεροειδούς ή κομήτη που χτύπησε την ατμόσφαιρα με πολύ μεγάλη ταχύτητα και μάλλον ρηχή γωνία.

Στην ατμόσφαιρα της γης μπαίνουν εκατομμύρια μικρότεροι αστεροειδείς, όμως λαμπεροί σαν αυτόν κάνουν την εμφάνισή τους τρεις ή τέσσερις φορές τον χρόνο.


KATOXIKA NEA
8.9.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget