Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Κίνηση Εναντίωσης κατά της Υποχρεωτικότητας Εργαζομένων Νοσοκομείου Κατερίνης – Χάνεται εξειδικευμένο προσωπικό«Με το καθεστώς αναστολής των 125 εργαζομένων στο Γ. Ν. Κατερίνης το κενό που δημιουργήθηκε έχει διαταράξει την λειτουργία του Νοσοκομείου, με... αποτέλεσμα οι ασθενείς να δέχονται ταλαιπωρία, μη καλή εξυπηρέτηση, πολλές ώρες αναμονής στα Ε.Ι, να έχουμε κλινικές που υπολειτουργούν κ.α.» αναφέρει η «Κίνηση Εναντίωσης κατά της Υποχρεωτικότητας και του Διχασμού Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης»

Μέλη της Κίνησης, πραγματοποίησαν κινητοποίηση έξω από το νέο Νοσοκομείο, ενώ έκαναν λόγο για «εξειδικευμένο προσωπικό που χάνεται» λόγω των αναστολών, χωρίς να αντικαθίσταται. «Η αντικατάσταση του προσωπικού που τέθηκε σε αναστολή δεν επιτυγχάνεται με τρίμηνες προσλήψεις», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η Κίνηση Εναντίωσης κατά της Υποχρεωτικότητας και του Διχασμού Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, επιθυμεί ο κόσμος της Πιερίας να στηρίξει τις κινητοποιήσεις και τον αγώνα του για μια καλύτερη ποιότητα παρεχόμενης Υγείας προσιτή σε κάθε πολίτη της. Μία καλύτερη Υγεία για όλους μας!»


ΠΙΕΡΙΚΗ
23.9.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget