Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021: ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Η ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣΕίναι μεγάλη τιμή για εμάς η χθεσινή βράβευση μας στην εκδήλωση "ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2021"του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ για την συνεισφορά μας στην οικονομική και επιχειρηματική ζωή του τόπου μας .Η ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ ,

☑️ μέσω στρατηγικών επενδύσεων σε όλους τους επιμέρους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας :

-παραγωγικός τομέας πτηνοτροφείων

-εκσυγχρονισμός πτηνοσφαγείου

-επέκταση και αύξηση δυναμικότητας εκκολαπτηρίου

-ανανέωση και αναβάθμιση λειτουργιών της βιομηχανίας ζωοτροφών

-ανανέωση του επιστημονικού εξοπλισμού του τμήματος διασφάλισης ποιότητας

-ολοκλήρωση του νέου υπερσύγχρονου βιολογικού καθαρισμού

-αποπεράτωση της νέας μονάδας rendering

☑️δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και ενισχύει την απασχόληση στην Πιερία δίνοντας εργασιακές ευκαιρίες ειδικά σε νέους επιστήμονες και εξειδικευμένο προσωπικό .

Οι στόχοι μας είναι να πρωτοπορούμε και να καινοτομούμε προσφέροντας προιόντα ύψιστης ποιότητας και διατροφικής αξίας.


ΠΙΕΡΙΚΗ
11.9.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget