Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Επίσκεψη μελών της Εστίας Πιερίδων Μουσών στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Πολιτισμός
Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

Την νέα Πρόεδρο της Εστίας κα Στέλλα Τζιτζιλή,
την Γεν. Γραμματέα κα Γιώτα Παπαδοπούλου,
και την Έφορο Χορωδίας- Παραδοσιακής Μουσικής και Οργάνων κα Ιωάννα Ηλιάδου, υποδέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Στη συνάντηση, που διεξήχθη σε θερμό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις σε ότι αφορά τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Τα μέλη της Εστίας ενημέρωσαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις δράσεις και τα μελλοντικά τους σχέδια με γνώμονα την αγάπη για την παράδοση και τη διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητας, μέσα από την καλλιέργεια και τη συνέχιση των ηθών, εθίμων και παραδόσεων. Παράλληλα ευχαρίστησαν την Αντιπεριφερειάρχη κα Μαυρίδου για την ουσιαστική και συνεχή στήριξή της.

Υποδεχόμενη τη νέα διοίκηση της Εστίας η κα Μαυρίδου αφού συνεχάρη τα μέλη για την εκλογή τους στον αξιόλογο πνευματικό φορέα του νομού, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο τους, τονίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελεί στην πολύχρονη πορεία της η Εστία Πιερίδων Μουσών αλλά και το ρόλο που διαδραματίζει στη διατήρηση και διάδοση των πολιτιστικών αξιών του τόπου.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και εγώ προσωπικά πάντα θα είμαστε αρωγοί και θα στηρίζουμε ενέργειες και πρωτοβουλίες που εντάσσονται στο σημαντικό πολιτιστικό έργο της δραστήριας Εστίας Πιερίδων Μουσών, που στόχο έχει να διασπείρει τον πολιτιστικό μας πλούτο και να αναδείξει τη συμβολή του στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου», δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Σοφία Μαυρίδου.
26.8.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget