Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο προσεύχεται για τις φωτιές στην Ελλάδα


Οι φωτιές συνεχίζουν να καίνε την Ελλάδα, για την οποία προσεύχεται και ο Ρομπέρτο Μπάτζιο


«Αγριες πυρκαγιές καταστρέφουν Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία. Προσεύχομαι για τους ανθρώπους που έχουν χάσει τόσα πολλά. Προσεύχομαι για ένα καλύτερο αύριο… Κουράγιο…», ήταν το μήνυμα του Ρομπέρτο Μπάτζιο στο Facebook.


Μια ανάρτηση που προφανώς δεν θα… σβήσει τις φωτιές, αλλά είναι μια όμορφη κίνηση. Μια όμορφη σκέψη για την Ελλάδα από τον μεγάλο Ρομπέρτο Μπάτζιο.

Το ίδιο πρόβλημα, τον ίδιο εφιάλτη που ζει η χώρα μας, ζουν και οι Ιταλοί με τους Ισπανούς. Γενικά η μεσόγειος περνάει δύσκολα αυτό το καλοκαίρι, αυτές τις ημέρες, αλλά θα μπει ένα τέλος. Πρέπει να μπει και θα μπει. Με την ευχή, μέχρι να γίνει αυτό να μη χειροτερέψουν τα πράγματα. Να μην χαθεί κι άλλο πράσινο, να μην κινδυνέψουν κι άλλα σπίτια, να μην έχουμε ανθρώπινες απώλειες.


ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ
9.8.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget