Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Τι πραγματικά προηγήθηκε του φονικού στην Καλλιθέα!

Στο olympospieria.com, όταν βγαίνει στη φόρα ένας τοπικός φόνος, είμαστε 2 φορές προσεκτικοί στο τι θα δημοσιεύσουμε. Έτσι, διασταυρώσαμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορέσαμε, από γείτονες, συγγενείς, φίλους, σε συνδυασμό με το κλασσικό αστυνομικό ρεπορτάζ. Λοιπόν…

Η φερόμενη ως δολοφόνος, ετών 75, μια κατά κοινή ομολογία φιλήσυχη κυρία, είχε αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή της στο να φροντίζει την 73 ετών αδερφή της, την οποία σκότωσε!

Η φροντίδα της “ανάπηρης” αδερφής της, ήταν η αιτία που δεν έκανε οικογένεια, δεν είχε ιδιαίτερες κοινωνικές συναναστροφές, αλλά ούτε και ελεύθερο χρόνο. Αφού το πρόβλημα της αδερφής της, απαιτούσε ιδιαίτερη φροντίδα.

Όλα ήταν σε κάποια ισορροπία, όσο ζούσε ο αδερφός τους! Με το που έφυγε, το θύμα ήταν συχνά πυκνά εκτός ελέγχου και η φερόμενη ως “φόνισσα” δυσκολεύονταν να το φροντίσει.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό (σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών της οικογένειας στο olympospieria.com), κάποια στιγμή που το θύμα ήταν (ξανά!) σε παροξυσμό, ή επιτέθηκε στην αδερφή της η οποία δεν άντεξε και βγήκε κι αυτή εκτός ελέγχου, ή η τελευταία πάνω σε κάποια από τις συχνές τους διενέξεις, “απάντησε” βίαια και έγινε το κακό!

Κανένας φόνος δεν είναι δικαιολογημένος, όμως υπάρχουν διαβαθμίσεις και ελαφρυντικά (που τα καθορίζει με σαφήνεια η δικονομία), τα οποία ίσως στην συγκεκριμένη περίπτωση, να ληφθούν σοβαρά υπ όψιν…

Πάντως οι γνωρίζοντες συμφωνούν, πως μάλλον δεν πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα…
 olympospieria.com
19.8.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget