Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ύποπτα ‘παιχνίδια’ της Τουρκίας: Σε εξέλιξη υβριδικός πόλεμος αυτή τη στιγμή στο Αιγαίο! Τουρκικά αλιευτικά εισβάλλουν και ‘πολιορκούν’ Ελληνικά νησιά και περιοχές υψίστης Εθνικής σημασίας!
Είναι πλέον πασιφανές ότι ο Ερντογάν και η Τουρκία χρησιμοποιούν τα τούρκικα δήθεν αλιευτικά σκάφη προκειμένου να διεξάγουν πολεμικές επιχειρήσεις υβριδικού τύπου κατά της Ελλάδας. Ενδεικτικό το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή, 88 τουρκικά αλιευτικά έχουν εισβάλει στο Αιγαίο και μάλιστα σε περιοχές υψίστης Εθνικής σημασίας.


Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το Militaire.gr, 72 τουρκικά αλιευτικά πλέουν μεταξύ Λέσβου και Λήμνου και ακόμη 16 μεταξύ Σαμοθράκης και Θάσου.


Οι θέσεις των τουρκικών αλιευτικών στο Αιγαίο

Η Ελλάδα όμως δεν έχει πλέον καμία δικαιολογία να επιτρέπει την διεξαγωγή αυτών των πολεμικών επιχειρήσεων υβριδικού τύπου από πλευρά της Τουρκίας σε περιοχές όπου υπάρχουν σαφή και αδιαμφισβήτητα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας.


Ύποπτη δραστηριότητα και στο βόρειο Αιγαίο

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, εντοπίστηκε τουρκικό δήθεν αλιευτικό, το οποίο μετέφερε 200 παράνομους μετανάστες! Ενώ είναι κοινό μυστικό ότι άλλα δήθεν αλιευτικά διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και σαρώνουν κυριολεκτικά τον βυθό του Αιγαίου, για λογαριασμό του τουρκικού πολεμικού ναυτικού.

Όλη αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να τακτοποιηθεί εάν η κυβέρνηση είχε ανακηρύξει αλιευτικές ζώνες. Το γιατί δεν το πράττει, είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό.


EYROPOST,GR4.8.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget