Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ τίμησε τον Δήμαρχο και τον Σταύρο Μαυρόπουλο!
Στην όμορφη και πετυχημένη οργανωτικά συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ στο στάδιο της πόλης (Ά ΔΑΚ, γήπεδο Πιερικού), η ιστορική ομάδα της Πιερίας τίμησε τον δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και τον πρώην παράγοντα του συλλόγου Σταύρο Μαυρόπουλο.

Κινήσεις που σχολιάστηκαν θετικά απο τους φίλους της μεγάλης οικογένειας του Πιερικού, οι οποίοι μέσα απο αυτές, βλέπουν την ομάδα τους να επανέρχεται στον elit του Ελληνικού ποδοσφαίρου, κερδίζοντας ξανά την λάμψη της.

Την πλακέτα του δημάρχου παρέλαβε ο γενικός γραμματέας του δήμου Κώστας Λιακόπουλος, ενώ εμφανώς συγκινημένος ο Σταύρος Μαυρόπουλος, παρέλαβε τη δική του απο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρο Νατσιάβα, που πραγματοποίησε και τις δυο βραβεύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μια πετυχημένη μουσική βραδιά, η οποία ευχαρίστησε και διασκέδασε τους περίπου 2.000 φίλους των ΠΥΞ ΛΑΞ και του Πιερικού, που βρέθηκαν στο στάδιο της πόλης μας.


PIERIA SPORT
21.8.21
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget