Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης προσέχουν τα Πιέρια ΌρηΈπειτα από το αίτημα ενεργοποίησης των Εθελοντικών Οργανώσεων από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, το Σώμα Εθελοντών... Σαμαρειτών-Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, κινητοποιήθηκε άμεσα για την υποστήριξη του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος στη λήψη μέτρων αυξημένης επιτήρησης σε δάση και δασικές εκτάσεις για τον έγκαιρο εντοπισμό δασικών πυρκαγιών.

Κατόπιν επικοινωνίας με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Πιερίας κ. Πατσιαλή Παναγιώτη, ξεκίνησαν ομάδες εθελοντών για την κάλυψη-επιτήρηση δύο σημείων στα Πιέρια Όρη.

Συγκεκριμένα, οι εποχούμενες περιπολίες κάλυπταν τη δασική έκταση στη περιοχή της κοινότητας Άνω Μηλιάς Πιερίας έως την κορυφογραμμή της Αβδέλλας και τη δασική έκταση στη περιοχή της κοινότητας Ρητίνης Πιερίας έως το καταφύγιο της Σαρακατσάνας.

Έπειτα και από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου έως τις 20 Αυγούστου, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται (ανάλογα με το δείκτη επικινδυνότητας για πυρκαγιά) μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές Natura και άλση, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Κατερίνης βρίσκεται σε επιφυλακή και στη διάθεση του Πυροσβεστικού Σώματος και της Πολιτικής Προστασίας.

Προστατεύουμε τα δάση μας, πηγή ζωής ..

Όπου υπάρχει ανάγκη….


ΠΙΕΡΙΚΗ
21.8.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget