Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Κύριε Μητσοτάκη… (μην το φωνάξω κι εγώ τώρα)

Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη.

Γνωρίζεις ότι εσύ και η τάξη σου, οι όμοιοι σου δηλαδή, δεν ιδρώσατε ποτέ προκειμένου να αποκτήσετε μια καλύβα, όχι βίλα, επειδή τα βρήκατε όλα έτοιμα.


Ορισμένοι μάλιστα αποκτήσατε και το σπίτι του Μπωντλαίρ στο Παρίσι επειδή κάποιοι σας αγάπησαν έστω… περιστασιακά και σας βοήθησαν ελαφρά τη καρδία.

Γνωρίζεις ότι δεν ζοριστήκατε ποτέ να πληρώσετε τη δόση του ψυγείου που έχετε στο σπίτι, ούτε καν τον εξοπλισμό του γραφείου σας. Ούτε τη θέση που πήρατε σε μεγάλο οργανισμό ή τράπεζα δίχως φυσιολογική ανέλιξη και προϋπηρεσία.

Γνωρίζεις επίσης ότι ελέω της πρωτόγονης πολιτικής δομής της χώρας μας οι πιο «προικισμένοι» γεννηθήκατε πρωθυπουργοί.

Μιας χώρας της οποίας τα περιθώρια επιλογής των πολιτών είναι τόσο στενά ώστε το μοναδικό δίλημμα που είχε τεθεί στιγμιαία ήταν ή εσύ ή η αδερφή σου Ντόρα. Ένα πράγμα δεν γνωρίζεις όμως σίγουρα και μάλλον ήρθε η ώρα να το μάθεις. Ότι για κάποιες έρημες χελωνίτσες που δεν διαθέτουν τη δική σου ταχύτητα ανέλιξης και για τον ανθρωπάκο του βίντεο που δεν διέθετε μέσο για να γλιτώσει το σπίτι του από τη φωτιά, η πολιτική σου καριέρα τελειώνει κάπου εδώ. Λυπάμαι, αλλά δυστυχώς μετά το αριστερό ανέκδοτο «Αλέξης», πέρασες στον αμείλικτο κόσμο της ανεκδοτολογίας κι εσύ. Γνωρίζεις πολύ καλά τι φωνάζουν οι πολίτες στο δρόμο. Ως Κυριάκος αποδείχτηκες Κούλης.


ZOUGLA.GR
9.8.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget