Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Αγανάκτηση των κατοίκων τις Πιερίας εξ αιτίας της μη περάτωσης των δύο κόμβων Γανόχωρας και 2ου χλμ Π.Ε.Ο. Κατερίνης – ΘεσσαλονίκηςΑγανάκτηση προκαλεί στους κατοίκους της Βόρειας και Ανατολικής Πιερίας η μη περάτωση ακόμα των δύο κόμβων.
Δυστυχώς η Κυβέρνηση των Α(χ)ρίστων, οι αιρετοί του Νομού Πιερίας και της Περιφέρειας Κ.Μ. επιδεικνύουν πλήρη αδιαφορία και ανικανότητα σε σχέση με την αποπεράτωση των δύο κόμβων που έχουν γίνει “γεφύρι της Άρτας” .

Η ταλαιπωρία των κατοίκων της Βόρειας και της Ανατολικής πλευράς του Νομού Πιερίας φαίνεται πως δεν θα σταματήσει για καιρό ακόμα.

Η διακινδύνευση ανθρώπων, η σπατάλη καυσίμων και ανθρωποωρών, οι βλάβες των οχημάτων από τη διέλευση της δύσβατης παρακαμπτήριας οδού δείχνουν την αδυναμία των στελεχών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η ανικανότητα των Α(χ)ρίστων δεν έχει όρια.

Πότε επιτέλους θα τελειώσουν αυτοί οι κόμβοι;;;

Η σημερινή Κυβέρνηση και οι συν αυτή δεν έχουν την δυνατότητα να περατώσουν δύο μικρούς και απλούς κόμβους. Πόσο μπορεί να τους εμπιστευτεί πλέον ο πολίτης της Πιερίας, όταν δεν μπορούν να ολοκληρώσουν δύο κόμβους;;; Έχουν δύο χρόνια και πλέον Κυβέρνηση και δεν πρόσθεσαν ούτε πετραδάκι, πέρα από τα όσα άφησε στην Περιφερειακή Οδό η Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Φτάνει πια τόση κοροϊδία! Οι κάτοικοι της Πιερίας είναι αγανακτισμένοι από τις αδυναμίες της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Από ό,τι φαίνεται η ταλαιπωρία και η επικινδυνότητα θα διαρκέσουν και για τους κατοίκους της Δυτικής Πιερίας στον κόμβο προς Κεραμίδι, αλλά και στον κόμβο της Ανδρομάχης. Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και στο Εθνικό δίκτυο του Νομού, εν μέσω μάλιστα τουριστικής περιόδου.

Έλεος πια! Τα στελέχη της Ν.Δ. δεν μπαίνουν στον κόπο ούτε να μας πληροφορήσουν σχετικά.

Είναι ντροπή για την Πιερία!

ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας


ΠΙΕΡΙΚΗ
26.8.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget