Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

«Ρουκέτα» από ιατρό: «Ο εμβολιασμένος είναι βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών», vid

«Όλες οι μεταλλάξεις του ιού έχουν μία αιτία: τα εμβόλια»! Άραγε ισχύον όλα αυτά;;; Πάντως ειπώθηκαν σε κορυφαίο τηλεοπτικό σταθμό...


Ο ιατρός, Δημήτρης Αντωνίου, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ισχυρίστηκε πως οι εμβολιασμένοι είναι μια βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών!

«Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό!Στην Αγγλία τα ποσοστά των εμβολιασμών ανέβηκαν στον ουρανό.

Όσο πιο πολύ αυξάνονται τα εμβόλια, τόσο πιο πολύ αυξάνονται οι μεταλλάξεις και τα κρούσματα», σημείωσε, δείχνοντας τις καμπύλες αύξησης από επίσημα στοιχεία της Βρετανίας (1.46 του βίντεο).

Δήλωσε στην συνέχεια, μεταξύ άλλων:

«Όλες οι μεταλλάξεις του ιού έχουν μία αιτία: τα εμβόλια. Δεν είναι τυχαίες οι μεταλλάξεις, όπως μας λένε ψευδώς, διότι αν ήταν τυχαίες, θα ήταν πολλαπλές και όχι δυο τρεις συγκεκριμένες».

Στην συνέχεια έριξε την βόμβα στο 4.09 του βίντεο, ερωτηθείς για το αν θα ήταν ασφαλές για έναν ανεμβολίστο να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα εάν είχε κάνει τεστ!

«Όχι, διότι θα κολλούσε ιό από το εμβολιασμένο, ο εμβολιασμένος είναι φορέας, είναι μια βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών. Έχω εδώ μπροστά μου μελέτη από 14 μεγάλα πανεπιστήμια του Ισραήλ, τα οποία τι λένε; Ότι οι εμβολιασμένοι με την Pfizer στο Ισραήλ έχουν 8 φορές περισσότερο ιικό φορτίο, ιό δηλαδή, από τους ανεμβολίαστους και μεταδίδουν τον ιό 8 φορές περισσότερο από ότι οι ανεμβολίαστοι.

Και ποιον ιό μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι; Τον ιό που έχουν μεταλλάξει, δηλαδή οι εμβολιασμένοι τον αρχικό ιό, τον έχουν μεταλλάξει, στην μετάλλαξη της νοτίου Αφρικής και τον μεταδίδουν σε όλο το Ισραήλ. Γι’ αυτό γίνεται κόλαση στο Ισραήλ, όπως προέβλεψε ο ομιλών, όχι επειδή είμαι σοφός, αλλά επειδή αυτά λέει η ιατρική εδώ και 200 χρόνια που λέει ότι σε περίοδο επιδημίας δεν κάνουμε ποτέ εμβολιασμό, διότι θα προκύψουν μεταλλάξεις»!!!!EL17.7.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget