Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΑΚΚΕΛ σε Κικίλια: «Υπάρχουν Έλληνες που έχουν εμβολιαστεί με placebo και όχι με τα εμβόλια που έχει αγοράσει η Ελλάδα;»


Σε συνέχεια των αποκαλύψεων για την πιθανότητα πολλοί εμβολιασμένοι να έχουν λάβει απλώς placebo, δηλαδή «αλατόνερο» και όχι τα (έστω πειραματικά) εμβόλια που αγοράστηκαν με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, το ΑΚΚΕΛ απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια, με κοινοποίηση στον Πρωθυπουργό, ζητώντας ξεκάθαρη τοποθέτηση για το τι ισχύει:


Το κείμενο της επιστολήςΣΧΕΤ.: Υπάρχουν Έλληνες που έχουν εμβολιαστεί με placebo και όχι με τα εμβόλια που έχει αγοράσει η Ελλάδα;

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Το ΑΚΚΕΛ έχει πληροφορηθεί σχετικά με αποκαλύψεις για την σοβαρή πιθανότητα πολλοί άνθρωποι σε διάφορες χώρες του κόσμου και στην Ελλάδα να έχουν εμβολιαστεί όχι με τα εμβόλια που έχουν αγοραστεί από δυτικές εταιρείες όπως η Pfizer, Moderna κλπ, αλλά με placebo, δηλαδή όπως χαριτολογώντας έχει επικρατήσει να το λέμε στην Ελλάδα: "με αλατόνερο".

Τα εικονικά εμβόλια placebo (σύμφωνα με την πρακτική των ψευδοφαρμάκων σε όλα τα πειραματικά εμβόλια) είναι περισσότερο γνωστά σε κλινικές δοκιμές εμβολίων, «διπλά τυφλές τυχαιοποιημένες μελέτες», ένας όρος που σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον, οι εμβολιαζόμενοι μοιράζονται τυχαία σε δύο ομάδες, μία που λαμβάνει το πραγματικό εμβόλιο και μία που λαμβάνει ψευδοφάρμακο (placebo) για λόγους σύγκρισης. Και δεύτερον, ούτε οι ερευνητές ούτε οι εθελοντές γνωρίζουν ποιος ανήκει στην πρώτη ομάδα και ποιος στη δεύτερη.


Η προσέγγιση αυτή (για την πειραματική ανάπτυξη των εμβολίων) αντιμετωπίζει τον κίνδυνο μεροληψίας στην ερμηνεία των αποτελεσμάτων και επιτρέπει την εξαγωγή πιο ασφαλών συμπερασμάτων για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Από την στιγμή που τα εμβόλια είναι ακόμη πειραματικά φαρμακευτικά σκευάσματα, στα οποία έχει δοθεί με αδιαφανή και μη επιστημονικό τρόπο ο ρόλος του εμβολίου, και ενώ γνωρίζουμε ότι σε όλες τις δοκιμές εμβολίων χρησιμοποιείται πάντοτε η μέθοδος placebo στην οποία το 50% εμβολιάζεται με κανονικά εμβόλια και το υπόλοιπο 50% με απλό νεράκι γιατί σε αυτό το πρωτοφανές παγκόσμιο πείραμα να μην χρησιμοποιήθηκε η ίδια πρακτική (όπως έχει πληροφορηθεί το ΑΚΚΕΛ) και το 50% (για παράδειγμα) όλων αυτών που έχουν εμβολιαστεί, να έχουν εμβολιαστεί με "νεράκι του Θεού";

Στην παρούσα επιστολή δεν θα ασχοληθούμε με το γεγονός ότι η κυβέρνησή σας έχει απαγορεύσει τη χρήση κανονικών εμβολίων αν και χρησιμοποιούνται και παράγονται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Η Pfizer έχει ζητήσει από την αμερικανική FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων) άδεια να άρει την τυφλοποίηση της μελέτης και να δώσει στους εθελοντές της ομάδας του placebo τη δυνατότητα να λάβουν το εμβόλιο, εφόσον όμως το δικαιούνται σύμφωνα με την προτεραιοποίηση που εφαρμόζουν οι αμερικανικές αρχές.

Με δεδομένο το γεγονός ότι στο Ισραήλ, Βρετανία, Γιβραλτάρ, Ισλανδία και σε άλλες χώρες του κόσμου, όπου σχεδόν όλος ο πληθυσμός έχει εμβολιαστεί με δύο δόσεις και παρ’ όλα αυτά εντοπίζεται πλήθος κρουσμάτων σε εμβολιασμένους, οφείλετε να δώσετε εξηγήσεις σχετικά με την πιθανότητα αρκετοί από αυτούς και στην Ελλάδα να μην έχουν εμβολιαστεί με τα φαρμακευτικά σκευάσματα πειραματικής φύσεως (Pfizer, Moderna κλπ) τα οποία έχει αγοράσει η κυβέρνηση στην Ελλάδα.


Σύμφωνα δηλαδή με τη δική σας, την κυβερνητικά προπαγανδιζόμενη αντίληψη του κινδύνου, θα μπορούσε να εξηγηθεί το φαινόμενο τα εν λόγω πειραματικά σκευάσματα (τα οποία δεν αποτελούν εμβόλια αλλά απλώς απαλύνουν την κατάσταση του "εμβολιασμένου" όταν ξανακολλήσει τον κορωνοϊό από κάποιον και κολλήσει άλλους) πραγματικά να μην προσδίδουν ποτέ ανοσία, διότι δεν είχαν ποτέ τέτοιο ρόλο, αλλά και Πιθανότατα διότι πολλοί Έλληνες δεν έχουν εμβολιαστεί με αυτό το πραγματικό φαρμακευτικό σκεύασμα αλλά απλώς με placebo. Τα χρήματα όμως των Ελλήνων φορολογουμένων δόθηκαν στην κάθε εταιρεία για αγορά κανονικού πειραματικού φαρμακευτικού σκευάσματος, αυτού που ονομάζεται Εσείς ως "εμβόλιο".

Δηλαδή "φάγατε χρήματα" χωρίς να προσφέρετε την προστασία στους Έλληνες πολίτες που τους λέγατε ότι θα έχουν με τον "εμβολιασμό". Επιπλέον, προχωρήσατε σε πρωτοφανή για τα ιστορικά χρονικά, διεστραμμένη κατάχρηση εξουσίας για να ελέγξετε τη συμπεριφορά και την ελευθερία των Ελλήνων πολιτών, εκβιάζοντάς τους ώστε να εμβολιαστούν με κάτι το οποίο Πιθανότατα γνωρίζατε ότι είναι απλώς placebo.

Ο Στιν Γκούντμαν, επιδημιολόγος του Στάνφορντ, πρότεινε τη λύση της «τυφλής διασταύρωσης», στην οποία όλοι οι εθελοντές της μελέτης θα λάβουν δύο επιπλέον ενέσεις: η ομάδα του placebo θα λάβει το εμβόλιο και η ομάδα του εμβολίου θα λάβει το placebo. Αυτό θα γινόταν χωρίς να γνωστοποιηθεί στους συμμετέχοντες σε ποια ομάδα ανήκουν. Μήπως είναι αυτός ένας λόγος που τα ΜΜΕ άρχισαν ήδη να ψελλίζουν πως θα χρειαστεί τρίτη ή και τέταρτη δόση στους ήδη εμβολιασμένους;

Ένας άλλος λόγος που μας κινεί υποψίες είναι ότι αν τελικά εμβολιαζόταν το σύνολο του πληθυσμού με πραγματικά εμβόλια οι παρενέργειες θα ήταν πολλαπλάσιες και θα ήταν ένα μελανό - αποτρεπτικό σημείο για το εμβολιαστικό σας πρόγραμμα. Μήπως αυτός είναι και ένας λόγος για placebo εμβολιασμούς ώστε οι κυβερνήσεις να δείχνουν μεγάλο ποσοστό εμβολιασμών με χαμηλά ποσοστά παρενεργειών από τα εμβόλια;

Το ΑΚΚΕΛ ζητάει άμεσα να τοποθετηθείτε στα προαναφερθέντα για να προσδιοριστεί αν τα εν λόγω φαρμακευτικά σκευάσματα, με τα οποία εμβολιάστηκαν πολλοί Έλληνες σε κάποιο ποσοστό τους ήταν απλώς ... κλασικό "αλατόνερο".pronews
31.7.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget