Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Στην «πυρά»!!! Μητροπολίτης Θεόκλητος: «Αμαρτωλοί» όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο – ΗΧΗΤΙΚΟ

Αναβίωση Ιεράς Εξέτασης με αφορμή τους εμβολιασμούς - Όσα ανήκουστα ειπώθηκαν...

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Μητροπολίτης Σταγών Θεόκλητος, δήλωσε αναφερόμενος στους εμβολιασμούς:«Αυτό είναι βλασφημία. Δεν μπορείς να προκαλέσεις τον Θεό να σου κάνει το θαύμα. Αυτό είναι αίρεση και πλάνη.

Ο Θεός σου έχει δώσει μυαλό για να μπορείς να κάνεις αυτά που έχει κανονίσει με τους ανθρώπους.

Ο ίδιος ο Θεός έδωσε τους γιατρούς, έδωσε τα φάρμακα (σ.σ. τα εμβόλια του Bill Gates τα έδωσε άραγε ο Θεός;;;), ο Θεός έδωσε την επιστήμη.

Εσύ κάνεις τον ειδικό και λες θα σου αλλάξει το εμβόλιο το DNA;

Λες ότι έχουμε παρενέργειες; Ναι, έχουμε παρενέργειες. Και όταν παίρνεις DEPON έχεις παρενέργειες.

Όταν μπορείς να σώσεις την ανθρωπότητα με το εμβόλιο και δεν θα μεταδώσεις τον ιό σε άλλον, εάν δεν το κάνεις είναι αμαρτία».Ακούστε το ηχητικό:

PrevEL
1.7.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget