Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Φώντας Μπαραλιάκος – Συνάντηση με τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο κ. Χ. Λαλούση
Συνάντηση στο Πεντάγωνο με τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο κ. Χαράλαμπο Λαλούση, είχε ο Φώντας Μπαραλιάκος, κατά την οποία συζητήθηκαν διεξοδικά ζητήματα αρμοδιότητας του Γενικού Επιτελείου του Στρατού Ξηράς.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ και ο Bουλευτής Πιερίας ανέλυσαν και αξιολόγησαν τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Ο Αρχηγός ΓΕΣ διαβεβαίωσε πως οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα σε εγρήγορση , έτοιμες να υπερασπίσουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, με υψηλότατο το ηθικό και το πατριωτικό τους φρόνημα.

Παράλληλα, τέθηκαν επί τάπητος ποικίλα θέματα που αφορούν τα στελέχη και το προσωπικό του Στρατού Ξηράς, για τα οποία ο Αντιστράτηγος κ. Λαλούσης παρουσίασε τις προτεραιότητες και το σχεδιασμό του ΓΕΣ δηλώνοντας πως σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Επιπροσθέτως, ο Αρχηγός ΓΕΣ τόνισε πως πέρα από τη διαφύλαξη των συνόρων, της ακεραιότητας και της ελευθερίας της Πατρίδας μας, στα καθήκοντα του Στρατού Ξηράς ανήκει και η προστασία της δημόσιας περιουσίας και της ζωής των Ελλήνων πολιτών. Γι’ αυτό διεμήνυσε στον Βουλευτή Πιερίας να αποτανθεί στο ΓΕΣ, όταν εκτιμά πως η συμβολή των Ε.Δ. θα σταθεί πολύτιμη. Ο Στρατός Ξηράς και όλες οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι πάντα στη διάθεση των τοπικών αρχών των Νομών μας να συνδράμουν όταν και όπου χρειαστούν, όπως για παράδειγμα στην κατάσβεση πυρκαγιών κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο κ. Μπαραλιάκος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον αρχηγό ΓΕΣ για το αίσθημα ασφάλειας που έχουν εμπεδώσει στους Έλληνες πολίτες οι Ένοπλες Δυνάμεις. Η αποτελεσματικότητά τους στην διαχείριση της κρίσης στον Έβρο αλλά και της συνεχούς προκλητικότητας της γείτονος αποδεικνύουν τον υψηλό βαθμό ετοιμότητάς τους σε κάθε περίσταση .

Ο Αρχηγός ΓΕΣ και ο κ. Μπαραλιάκος συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για οποιοδήποτε θέμα αρμοδιότητας του Γενικού Επιτελείου Στρατού.ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ
15.7.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget