Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ηλιούπολη: Νέες αποκαλύψεις για τον αστυνομικό - Απειλούσε την πρώην του, της είχε πάρει το παιδί!INTIME NEWS


Ηλιούπολη: Αποκαλύψεις για το παρελθόν του 39χρονου, τις βιαιοπραγίες εναντίον της γυναίκας του, αλλά και για το πού βρισκόταν το παιδί του πρώην αστυνομικού έρχονται στο «φως».

Για στοιχεία που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η συνήγορος της μητέρας του παιδιού του υπό απόλυση αστυνομικού που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Η δικηγόρος Ελισάβετ Τσέρτου στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για βιαιοπραγία του αστυνομικού σε βάρος της εντολέως της, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα παιδί.


«Στην «σκοτεινή» υπόθεση της σύλληψης του αστυνομικού υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα για λόγους ευνόητους και αντιληπτούς και θα αποδοθούν αποκλειστικά στις Αρχές για την απονομή της δικαιοσύνης την οποία εμ πιστευόμαστε απόλυτα. Ισχυρίστηκε όπως πληροφορηθήκαμε ότι δήθεν η μητέρα του παιδιού το έχει εγκαταλείψει, ενώ η αλήθεια είναι ότι με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια», αναφέρει η δικηγόρος.

Ωστόσο, όπως εξηγεί, «η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η γυναίκα δέχονταν απειλές κατά της ζωής της από τον αστυνομικό, ο οποίος έβλεπε το παιδί όποτε ήθελε, ενώ εκείνη «παρακαλούσε» για επικοινωνία.

«Την επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο είχε άτυπα ως σήμερα όποτε επιθυμούσε ο αστυνομικός -πατέρας ώστε να αποκρύπτει το τι συνέβαινε εντός της οικίας που ζούσε το ανήλικο τέκνο ενώ εκείνη παρακαλούσε για λίγη επικοινωνία ακόμα με το παιδί της», αναφέρει η δικηγόρος και συμπληρώνει ότι μετά της καταγγελίες της 19χρονης, η γυναίκα βρήκε το θάρρος να διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης κόρης και έχει ήδη έχει κατατεθεί αίτημα ασφαλιστικών μέτρων Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ανάθεση της επιμέλειας σε εκείνη.

Μάλιστα, έχει καταθέσει και συμπληρωματικό αίτημα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή της ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός.

«Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού είναι ικανή μητέρα και επιθυμεί την προστασία του ανήλικου τέκνου της και της απομάκρυνση του από το τοξικό και άρρωστο περιβάλλον που ζούσε και περιμένει πως και πώς να την πάρει στην αγκαλιά της και να την φροντίσει. Ερώτημα γεννάται που βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την «κόλαση» στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης καθώς σήμερα σύμφωνα με τις καταθέσεις της γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη», καταλήγει η ανακοίνωση.
Ηλιούπολη: Στη δικογραφία το συμφωνητικό για τη συμμετοχή της 19χρονης σε ερωτική ταινία

Στη δικογραφία της υπόθεσης για την 19χρονη που «φυλακίστηκε» από τον 39χρονο αστυνομικό στην Ηλιούπολη περιλαμβάνονται έγγραφα γύρω από τη συμφωνία που είχε κλείσει η κοπέλα με την εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η 19χρονη είχε υπογράψει την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 (δηλαδή μόλις τέσσερις ημέρες πριν την απελευθέρωσή της και τη σύλληψη του αστυνομικού) ιδιωτικό συμφωνητικό αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρία παραγωγής. Σε αυτό αναφέρεται ότι «ο ερμηνευτής (σ.σ. η 19χρονη) αναλαμβάνει την υποχρέωση να συμμετάσχει σε κινηματογραφικά γυρίσματα καθώς και να συνεργαστεί αποκλειστικά για το διάστημα από 6 Ιουλίου 2021 έως την 6 Ιουλίου 2026».

Μάλιστα, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και μία απόδειξη πληρωμής στο όνομα της 19χρονης ύψους 2.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη συμφωνία φαίνεται ότι προκάλεσε το ενδιαφέρον των Αρχών, καθώς στις 13 Ιουλίου η αρμόδια Ανακρίτρια ζήτησε εγγράφως από την εταιρία παραγωγής το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η εταιρία παραγωγής έχει πάρει θέση για το θέμα. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Σοκ προκάλεσαν στην εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment» οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή αναφορικά με την υπόθεση εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία εκδιδόταν από τον αστυνομικό – φίλο της, ενώ από τα 11 της χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της την βίαζε.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την «Sirina Entertainment» και πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία «Sirina Entertainment» με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος, η οποία είναι η εξής: ζητείται ταυτότητα, ώστε να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ενήλικος , ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Με εκτίμηση, Sirina Entertainment».

 


Newsbomb.gr.
15.7.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget