Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

«Όχι» στην ΠτΔ από τον Κ.Βελόπουλο: «Με ΛΟΑΤΚΙ και ''μετανάστες'' δεν εορτάζεται η αποκατάσταση της Δημοκρατίας»


Απάντηση στην Α.Σακελλαροπούλου για το τσίρκο της δεξίωσης


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, με επιστολή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η Ελληνική Λύση δεν θα συμμετάσχει στην δεξίωση για την «47η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας» "καρφώνοντας" την προεδρία παράλληλα για τις επιλογές της σχετικά με τους προσκεκλημένους.
Αξιότιμη κα Πρόεδρε,Η Ελληνική Λύση λαμβάνοντας την πρόσκληση σας, ζήτησε εγγράφως (με επιστολή, η οποία εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) από την υπεύθυνη για την ετήσια εκδήλωση της Προεδρίας, επί της επετείου αποκαταστάσεως της Δημοκρατίας, να ενημερωθεί ποιοι άλλοι εκτός από τους θεσμικούς, πολιτειακούς και πολιτικούς παράγοντες θα παρίστανται στην συγκεκριμένη εκδήλωση.


Η Προεδρία της Δημοκρατίας, περιέργως, ουδέποτε απάντησε στο γραπτό αίτημα μας και μέσω διαρροών (σε επιλεγμένα ΜΜΕ) που ουδέποτε διαψεύστηκαν, διέδιδε ότι θα προσκληθούν στη συγκεκριμένη εκδήλωση φορείς και ομάδες ανθρώπων, που δεν έχουν καμία σχέση με τον αγώνα των Ελλήνων για ελευθερία και δημοκρατία, όπως οι αγωνιστές της Κύπρου, Έλληνες και Κύπριοι αδελφοί μας αλλά και αντιστασιακοί που πολέμησαν και αγωνίστηκαν για την Δημοκρατία.

Προκαλεί κατάπληξη το γεγονός της μη απαντήσεως και στο εύλογο ερώτημά μας, όπως οι διαρροές που αφορούν άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την εκδήλωση αυτή π.χ.ΛΟΑΤΚΙ, «μετανάστες» κλπ.

Η Ελληνική Λύση με την θεσμική της ιδιότητα δεν θα μπορούσε να νομιμοποιήσει με την παρουσία της ασεβείς ενέργειες και πράξεις εναντίον της ιστορικής μνήμης και τιμής απόόπου και αν προέρχονται.


Ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλετε να γνωρίζετε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν είναι «προσωπική», ώστε να καλείτεφορείς και πρόσωπα ανάλογα με τις προσωπικέςσαςπροτιμήσεις, αλλά είναι εκδήλωση της Ελληνικής Δημοκρατίας, την οποία εκπροσωπείτεγια συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Αυτές οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής δεν μπορεί να γίνουν εργαλείο προώθησηςιδεοληψιών ή προσωπικών απόψεων περί «πολιτικής ορθότητας», διότι έτσι αμαυρώνεταιη ίδια η σημασία της επετείου.

Μετά τιμής

Κυριάκος Βελόπουλος


PRONEWS
23.7.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget