Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σάλος με την δήλωση από την Ψάκι του Μπάιντεν: Τα εμβόλια μπορεί να σε σκοτώσουν ακόμα και αν είσαι κάτω των 27!

Ειρωνευόταν ή σοβαρολογούσε;;;

H εκπρόσωπος Τύπου του διεθνιστή Προέδρους των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ελληνικής καταγωγής, Τζεν Ψάκη, έκανε μια περίεργη δήλωση, την οποία άλλοι την αποδίδουν σε ολίσθημα του λόγου άλλοι σε ειρωνεία.


Δήλωσε μεταξύ άλλων πως τα εμβόλια COVID-19 mRNA «μπορούν ακόμα να σε σκοτώσουν αν είστε κάτω των 27 ετών».

«Είμαστε αρκετά επικεντρωμένοι στο να επικοινωνήσουμε με αυτούς τους ανθρώπους… σχετικά με το γιατί είναι σημαντικό να εμβολιαστείς, γιατί αυτά τα εμβόλια είναι ασφαλή, γιατί μπορούν να σε σκοτώσουν ακόμη και αν είσαι κάτω των 27 ετών», δήωσε, μεταξύ άλλων η Ψάκη σε ένα βίντεο που θα συζητηθεί.

«Πρέπει να είμαστε σαφείς και κατανοητοί σε σχέση με το μήνυμα που περνάμε», προσέθεσε.

Ειρωνευόταν ή σοβαρολογούσε;;;

Δείτε το βίντεο:

KATOXIKA NEA


16.7.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget