Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Επιτυχίες του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης στις Πανελλαδικές 2021
Το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης άλλη μια χρονιά σημείωσε μεγάλες επιτυχίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021. Οι υψηλότερες επιδόσεις σε κάθε Ομάδα Προσανατολισμού έχουν ως εξής σε αριθμό μορίων:1. Ανθρωπιστικών Σπουδών: 19.428, 18.950,18.878, 18.687, 18.191, 18.1412. Θετικών Σπουδών.: 18.414, 18.316 3. Σπουδών Υγείας: 19.133, 18.932, 18.865, 18.727 4. Οικονομίας και Πληροφορικής: 17.803, 16.379

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους και τις υποψήφιες, που τα κατάφεραν τόσο καλά αυτή την πολύ δύσκολη χρονιά και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στη ζωή τους.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς και κηδεμόνες τους, που μέσα στις δύσκολες τρέχουσες συνθήκες στάθηκαν στο πλευρό τους υλικά και ηθικά.

Τέλος, η Διεύθυνση του σχολείου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά της σε όλες και όλους τις/τους εκπαιδευτικούς μας, που τους διέκρινε η αγάπη για τους μαθητές μας και το συνεχές ενδιαφέρον τους για την πρόοδο των μαθητριών/μαθητών μας.

Ο Διευθυντής

Παναγιώτης Γ. Αλεκάκης


ΠΙΕΡΙΚΗ
14.7.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget