Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Στέλνουμε το μήνυμα της γενοκτονίας του Πόντου, όσο πιο ψηλά μπορούμε - VIDEO

«Στέλνουμε το μήνυμα της γενοκτονίας του Πόντου, όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Ο λυράρης του συλλόγου Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Κορινού Πιερίας «Εύξεινος Πόντος», και καλλιτέχνης Λευτέρης Ραφαηλίδης, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα «ηχηρό» και δυνατό για τη Γενοκτονία του Ποντιακού ελληνισμού, έκανε μια υπερπτήση με ειδικό αλεξίπτωτο τύπου «παρά πέντε», παίζοντας λύρα και τραγουδώντας το τραγούδι «Η Ρωμανία Πάρθεν» σε αρκετά μεγάλο ύψος από το έδαφος, φορώντας τη φορεσιά του Πόντου και στέλνοντας το μήνυμα της Γενοκτονίας των Ποντίων όσο πιο ψηλά γίνεται!

Η προσπάθεια αυτή, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πραγματικά συγχαίρουμε τον άνθρωπο αυτόν για την πρωτοβουλία αυτή, τη ξεχωριστή ιδέα, αλλά και την αγάπη του για τον Πόντο που τόλμησε να κάνει κάτι τόσο ιδιαίτερο, πρωτότυπο και πρωτοφανές σε παγκόσμιο επίπεδο.Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Κορινού Πιερίας

«Εύξεινος Πόντος»

1.6.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget