Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου: Ενίσχυση e-ΕΦΚΑ Κατερίνης και επίσπευση συντάξεων στη συνάντηση με το νέο Διοικητή
- την περαιτέρω ενίσχυση υποκαταστήματος e-ΕΦΚΑ Κατερίνης με υλικοτεχνικό εξοπλισμό
- την επιτάχυνση της απονομής εκκρεμών αλλά και νέων αιτήσεων συνταξιοδότησης
- την ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ και την ακόμα μεγαλύτερη προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με τους ασφαλισμένους και τις επιχειρήσεις.- την ολοκλήρωση της δημιουργίας του νέου ενιαίου τηλεφωνικού κέντρου του e-ΕΦΚΑ, στο οποίο οι πολίτες θα μπορούν να καλούν 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, και να λαμβάνουν άμεσα πληροφορίες για την πορεία της υπόθεσής τους.

Ήταν τα κύρια θέματα τα οποία συζήτησε η κυρία Μάνη με το νέο Διοικητή e- ΕΦΚΑ, κ. Παναγιώτη Δουφεξή.

Και οι δύο συμφώνησαν ότι στην κρίσιμη χρονική συγκυρία βασικός στόχος παραμένει η όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση ασφαλισμένων, συνταξιούχων και επιχειρήσεων.


ΛΕΥΤΕΡΙΑ
22.6.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget