Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Τέλος ο τουρισμός από Ρωσία: Υπάκουσε στις εντολές του Βερολίνου η κυβέρνηση - Με τεστ και οι εμβολιασμένοι Ρώσοι


Ζητά υποχρεωτικό τεστ και για τους εμβολιασμένους Ρώσους


Παρά την φερόμενη αντίδραση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τελικά η κυβέρνηση υπάκουσε στις εντολές της Γερμανίας και πλέον θα ζητά τεστ κατά του κορωνοϊού και για τους εμβολιασμένους Ρώσους πολίτες.

Όπως σας είχαμε αναφέρει στο pronews.gr η Α.Μέρκελ απαίτησε από την κυβέρνηση να απορρίψει ουσιαστικά το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V και όπως όλα δείχνουν η ελληνική κυβέρνηση υπάκουσε πλήρως στις εντολές της.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού, όλοι οι ταξιδιώτες οι οποίοι φτάνουν στην Ελλάδα προερχόμενοι από τη Ρωσία θα πρέπει να φέρουν βεβαίωση αρνητικού τεστ PCR ή rapid test. Το μέτρο αυτό είναι υποχρεωτικό και ισχύει για όλους τους τουρίστες από τη Ρωσία, είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι. Επιπλέον, όλοι οι ταξιδιώτες από τη Ρωσία θα υποβάλλονται σε τεστ κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα.
Μία απόφαση που τελειώνει ουσιαστικά τον τουρισμό από Ρωσία, καθώς οι Ρώσοι πολίτες είναι αρκετά πιο πιθανό πλέον να προτιμούν άλλες χώρες που δεν θα απαιτούν τεστ. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήταν αυτή που προωθούσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού, το οποίο υποτίθεται θα έκανε πιο εύκολη την μετακίνηση των τουριστών.

Στο σχετικό ΦΕΚ που αφορά τη Ρωσική Ομοσπονδία τονίζεται επιπροσθέτως πως ειδικώς οι μόνιμοι κάτοικοι της Ρωσικής Ομοσπονδίας εισέρχονται στη Χώρα υπό τις εξής προϋποθέσεις:
να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε εργαστηριακό έλεγχο με τη μέθοδο PCR για COVID-19 ή σε έλεγχο με rapid test
να διαγιγνώσκονται αρνητικοί σε υποχρεωτικό εργαστηριακό έλεγχο με τη μέθοδο PCR ή έλεγχο με rapid test στα σημεία εισόδου στη χώρα, εφαρμοζομένων αναλογικώς ως προς τα κλιμάκια ελέγχου, την παραμονή σε χώρο της πύλης ελέγχου μέχρι την έκδοση του αποτελέσματος του ελέγχου και τον υποχρεωτικό προσωρινό περιορισμό σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος του ελέγχου

Η απόφαση της κυβέρνησης υποτίθεται πως πάρθηκε για την μετάλλαξη Δέλτα, όμως μας προκαλεί εντύπωση πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση εκδόθηκε μόνο για τη Ρωσία, η οποία εμβολιάζει τους πολίτες της με το Sputnik V και όχι για τις άλλες χώρες.

Και μάλιστα έρχεται λίγα 24ωρα μετά την απόφαση της Α.Μέρκελ να απορρίψει το Sputnik V, ώστε να προωθήσει το αμερικανογερμανικό εμβόλιο των Pfizer/BioNTech που «γράφει» κάπου 30.000 άμεσους θανάτους παγκοσμίως για να ευνοηθεί η γερμανική οικονομία από την BioNTech του Τούρκου ιδιοκτήτη της, ζητώντας μάλιστα από την Ελλάδα να μην δέχεται τους εμβολιασμένους με Sputnik-V, Ρώσους τουρίστες!

Τελικά η Ελλάδα υπάκουσε, καθώς είτε είναι εμβολιασμένοι οι Ρώσοι, είτε όχι, θα είναι ο ένα και το αυτό, αφού θα πρέπει να κάνουν υποχρεωτικά τεστ.PRONEWS
28.6.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget