Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Η Ιντερπόλ καταζητούσε τον Ιρανό και τον έπιασαν στην Θεσσαλονίκη!

Μπάτε σκύλοι αλέστε έχουν καταντήσει τη χώρα! Με κάτι τέτοιους θέλει να λύσουμε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας η κυρία Πρόεδρος;
 


Κυριολεκτικά μπάτε σκύλοι αλέστε έχει γίνει η χώρα, καθώς κάθε καρυδιάς καρύδι μπορεί ελεύθερα να μπαίνει στην Ελλάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που καταζητούμενος για βαριά εγκλήματα συλλαμβάνεται εδώ.

Αυτό ακριβώς συνέβη και με τον 29χρονο Ιρανό που τον καταζητούσαν οι Ιρανικές αρχές και είχε εκδώσει ερυθρά αγγελία αναζήτησης και η Ιντερπόλ. Τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη!

Το «άνθος» αυτό τον Απρίλιο του 2014 συμμετείχε σε ομάδα που απήγαγε και στραγγάλισε έναν άντρα, επειδή είχαν οικογενειακές διαφορές! Με κάτι τέτοιους ονειρεύεται η κυρία Πρόεδρος ότι θα λύσουμε το δημογραφικό πρόβλημα;


NEWSBREAK
8.6.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget