Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Έρχονται ιστορικές «κυβιστήσεις»! Παραδοχή στον «αέρα»: «Οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν γιατί και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν»

 Άλλα μας έλεγαν μέχρι σήμερα.

Την πρωινή της «βόμβα» πέταξε η καθ. Επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.


Απαντώντας αρχικά σε ερώτηση για το λεγόμενο τείχος ανοσίας, η κα Λινού φάνηκε αισιόδοξη, παρά τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, πώς θα επιτευχθεί μέχρι τα μέσα-τέλη του καλοκαιριού.

Σε άλλο σημείο η ίδια παραδέχθηκε και αν βρεθεί κάποιος ανεμβολίαστος σε κλειστό χώρο ανάμεσα σε άτομα που έχουν πλήρως εμβολιαστεί τότε διατρέχει κίνδυνο, από τη στιγμή που και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορωνοϊό:

«Αν είναι μία συνάντηση σε έναν περιορισμένο χώρο ιδανικά σε εξωτερικό χώρο που συμμετέχουν μόνο εμβολιασμένοι, αυτό είναι πολύ καλό. Αν όμως σε αυτή την ομάδα συμπεριληφθούν άνθρωποι που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εμβολιαστούν, αυτοί αναγκαστικά μπαίνουν σε κίνδυνο γιατί και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό»:

Ακούστε την επίμαχη τοποθέτηση μετά το 1:45 λεπτό:

el.gr - ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ8.6.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget