Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Ο Το www.pierikoslogos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κάθε αναγνώστης του pierikoslogos.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Ο άφωνος «μακεδονομάχος» και οι τροχήλατες βαλίτσες με τα πεντακοσάρικα

Τι φοβάται ο Αντώνης Σαμαράς;


Ο Αντώνης Σαμαράς τα τελευταία χρόνια προσπαθεί απελπισμένα να ξεφύγει από την δεινή θέση και την πολιτική απομόνωση στην οποία έχει περιέλθει εξαιτίας των λανθασμένων επιλογών του.

Μετά την αποδοκιμασία του από τον Ελληνικό λαό και την απώλεια της ηγεσίας της Ν.Δ. επιχειρεί να παραμείνει στο πολιτικό προσκήνιο και ονειρεύεται να πάρει τη ρεβάνς από τους αντιπάλους του, ιδίως αυτούς που ανήκουν στη παράταξη της Ν.Δ.

Χρησιμοποιεί τις προσφιλείς του μεθόδους αμετανόητος και χωρίς να έχει διδαχθεί απολύτως τίποτα από τα παθήματα του παρελθόντος. Επι πλέον δεν διστάζει να ψεύδεται ασύστολα αυτός και οι στενοί του συνεργάτες, προκειμένου να ξεπλύνουν τα ανομήματα και του ιδίου και των φίλων του. Τα ψέμματα του κ. Σαμαρά και των φίλων και συνεργατών του δεν πείθουν πλέον κανένα. Δεν είναι μόνο τερατώδη, είναι και ευτελώς παράλογα. Αντιβαίνουν στη στοιχειώδη λογική. Προς τέρψη των αναγνωστών της δημοκρατίας παραθέτουμε ελάχιστους ψευδείς παραλογισμούς.

Ο κ. Σαμαράς, όταν έγινε γνωστό ότι ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για τις δωροδοκίες της Novartis, επικαλέσθηκε ότι είναι θύμα πολιτικής σκευωρίας για να τον φιμώσουν ενόψει της συμφωνίας των Πρεσπών. Επικαλέσθηκε και εκμεταλλεύθηκε για άλλη μια φορά το Μακεδονικό για να καλύψει τις ευθύνες του.

Η Ν.Δ. είναι δύο χρόνια στην εξουσία, η δικογραφία της Novartis για τον κ. Σαμαρά τέθηκε με περίεργη (τουλάχιστον) αιτιολογία στο Αρχείο, αλλά αυτός παραμένει φιμωμένος και σιωπηλός. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ΄΄τσάμπα μάγκας΄΄.

Καλύπτει τη γνωστή δειλία του με λεονταρισμούς διαρροών ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει την επικύρωση των μημονίων συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Βόρειας Μακεδονίας. Εν τω μεταξύ τα Σκόπια αναγνωρίζονται από την Κυβέρνηση της Ν.Δ. ως Βόρεια Μακεδονία. Ο κ. Σαμαράς δεν τολμά να αντιδράσει και να αντιπαρατεθεί στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι πλέον ή βέβαιον ότι ο κ. Σαμαράς φοβάται είτε τον κ. Μητσοτάκη, είτε κάτι άλλο. Οι σκελετοί στις βαλίτσες προκαλούν πάντα τρόμο και φρίκη.

Ο κ. Σαμαράς την αρχειοθέτηση της δικογραφίας της Novartis για το πρόσωπό του την επικαλείται ως απόδειξη της αθωότητάς του και της σκευωρίας σε βάρος του από τον Σύριζα και τους Εισαγγελείς Τουλουπάκη, Ντζούρα και Μανώλη. Άλλο ένα χονδροειδέστατο ψεύδος του κ. Σαμαρά με το οποίο προσπαθεί να εξαπατήσει τον Ελληνικό λαό.

Ο κ. Σαμαράς συνειδητά ψεύδεται και ισχυρίζεται ότι η δικογραφία αρχειοθετήθηκε από τον αρμόδιο Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, γεγονός που αποδεικνύει σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ότι οι Εισαγγελείς Τουλουπάκη, Ντζούρας και Μανώλης πρωταγωνίστησαν στη πολιτική σκευωρία σε βάρος του. Η αλήθεια είναι ότι η δικογραφία για τον κ. Σαμαρά αρχειοθετήθηκε σύμφωνα με το πόρισμα των Εισαγγελέων κ.κ. Ντζούρα και Μανώλη, το οποίο αποδέχθηκε η Προϊσταμένη τους κ. Τουλουπάκη και ο αρμόδιος Αντεισαγγελέας του Α.Π. απλώς ενέκρινε την ενέργειά τους αυτή.

Δυστυχώς για τον κ. Σαμαρά η επίκληση της αρχειοθέτησης της δικογραφίας ως προς το πρόσωπό του εκτός από εμφανέστατο ψεύδος αποδεικνύεται και ολέθριο σφάλμα.

Ο αρμόδιος Αντεισαγγελέας του Α.Π. ενέκρινε και επομένως υιοθέτησε πλήρως το περιεχόμενο του πορίσματος των Εισαγγελέων κ.κ. Ντζούρα και Μανώλη.

Επομένως οι Εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς διεπίστωσαν και ο αρμόδιος Αντεισαγγελέας του Α.Π. συμφώνησε μαζί τους ότι οι τροχήλατες βαλίτσες με τα εκατομμύρια της Novartis έφθασαν στο Μέγαρο Μαξίμου, όταν ήταν Πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά παραμένει άγνωστος ο παραλήπτης τους. Άλλωστε στο Μέγαρο Μαξίμου κατοικοεδρεύουν εκτός του Πρωθυπουργού, κηπουροί, σερβιτόροι, κλπ. Δεν αποκλείεται λοιπόν η Novartis να δωροδόκησε με τροχήλατες βαλίτσες κάποιον κηπουρό ή σερβιτόρο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Σταύρος Παπασταύρου κατέθεσε ως μάρτυρας στις 2/6/2021 στην Ανακρίτρια Αρεοπαγίτη κ. Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου. Ο κ. Παπασταύρου με δηλώσεις του καιδιαρροές του επιχείρησε να εξαπατήσει τη Δικαιοσύνη και τον Ελληνικό λαό και να εμφανίσει τα τεράστια σκάνδαλα της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα, της λίστας Λαγκάρντ των Panama Papers κλπ ως πολιτικές σκευωρίες σε βάρος του ιδίου των συνεργατών του Σάμπυ Μιωνή, Άγγελου Μεταξά και του κ. Αντώνη Σαμαρά.

Η ΄΄δημοκρατία΄΄ είναι υποχρεωμένη να υπενθυμίσει στον κ. Παπασταύρου και στους στενούς συνεργάτες και φίλους του, Αντώνη Σαμαρά, Σάμπυ Μιωνί και Άγγελο Μεταξά ότι η λίστα Λαγκάρντ εστάλη στην Ελλάδα από την τότε Υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας και νυν επικεφαλής του ΔΝΤ κ. Λαγκάρντ και για αυτό έλαβε το όνομά της.

Επίσης για τη λίστα Λαγκάρντ συγκροτήθηκε στην Ελλάδα Προκαταρκτική Επιτροπή και στην συνέχεια Ειδικό Δικαστήριο που καταδίκασε τον πρώην Υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου. Η συγκρότηση της Προκαταρκτικής Επιτροπής και του Ειδικού Δικαστηρίου έλαβαν χώρα όταν Κυβέρνηση ήταν η Ν.Δ. και όχι ο Σύριζα. Μάλιστα κλιμάκιο της Προκαταρκτικής Επιτροπής εξέτασε στο Ισραήλ τον Σάμπυ Μιωνί, ο οποίος αρνήθηκε να εξετασθεί στην Ελλάδα.

Τέλος αξιοσημείωτο είναι ότι έρευνες για τη λίστα Λαγκάρντ, τα Panama Papers και τους Σταύρο Παπασταύρου, Άγγελο Μεταξά και Σάμπυ Μιωνί ενέργησε και ο τότε Οικονομικός Εισαγγελέας κ. Παναγιώτης Αθανασίου. Οι έρευνες της Οικονομικής Εισαγγελίας στη συντριπτική πλειοψηφία τους αρχειοθετήθηκαν λόγω παραγραφής και όχι λόγω της αθωότητας των εμπλεκομένων όπως ψευδώς ισχυρίζεται ο κ. Παπασταύρου.

Ο κ. Παπασταύρου λησμόνησε να συμπεριλάβει στην εγκληματική οργάνωση που εκβίασε και καταδίωξε αυτόν και τους φίλους του, τη κ. Λαγκάρντ η οποία έστειλε τη λίστα των φοροφυγάδων στην Ελλάδα και τον Εισαγγελέα Αθανασίου ο οποίος την ερεύνησε.NEWSBREAK
13.6.21

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget